Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jobban kedvelem Putyint, mint...

Jobban kedvelem Putyint, mint a nyugati (EU & USA) vezetőket. Normális ez?

Figyelt kérdés
Nálam a nyugatiak a BLM-el, Az lmbtq-val való hozzáállásukban, a nemzetellenességben, keresztényelleneségben, heterofóbával teljesen lejáratták magukat

2022. máj. 14. 14:01
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
67%

Nem az én kommentemre reagáltál, de gondolom a Kubai rakétakrízisről még nem hallottál.

Oroszország Szíriában 117 katonát és 13 repülőt vesztett az oroszok szerint és több, mint 90.000 emberrel végeztek, nagyrészt civillel, ennek tizede civil. De mivel az oroszok szerint 48 ezer katonát vetettek be és 71 ezer légicsaoást mértek (többet, mint az USA bárhol), így vélhetően mindkét fentebbi szám nagyobb és valószínű, hogy így a civilek aránya sem csupán tíz százalék, hiszen egészen biztosan nem volt 71 ezer katonai célpontjuk Szíriában az oroszoknak. És a 48, valamint 71 ezer csak 2017-ig érvényes adatok, kevesebb, mint két évnyi hadakozás után, azóta még több, mint öt év eltelt és a harcokat folytatják. Biztosan Amerika tette tönkre azt az országot? :)

Az orosz-ukrán háborúban eddig 15 ezren haltak meg, az az előzővel már 105 ezer, az orosz-grúzban kb. 2500-an, azzal 107.500. Az első csecsen háborúban meghaltak 90 ezren, az már 197.500. A második csecsen háborúban meghaltak 200 ezren (ebből 120 ezer civil), az úgy már közel 400 ezer. A grúz és moldáv háborúban nagyjából 2500-an, így a végösszeg a kb. 400 ezer, ennek kb. fele civil.

2022. jún. 30. 07:43
 42/59 anonim ***** válasza:
82%

41-es vagyok, egyébként ez nem az összes háború, van még, nem lett felsorolva mind:

-Abháziai háború: 30 ezer halott;

-Kelet-Prigorodny konfliktus: 500 halott;

-Tadzsikisztáni polgárháború: 100 ezer halott;

-Dagesztáni háború: néhány ezer halott;

-Orosz-azeri összetűzés: nem tudni mennyi halott;

-Észak-kaukázusi krízis: 3000 halott;

-Közép-afrikai polgárháború: 6000 halott.

Na és persze a már felsoroltak, így a 400 ezer olyan 540 ezerre bővül.

Az ez idő alatti amerikai háborúkban 710 ezer ember halt meg, de ha lakosságarányosan vesszük, akkor az oroszok rosszabbul állnak, hiszen ott jóval kevesebben laknak. A 710 ezerből egyébként 410 ezer Szíriában, kölcsönösen zúzták szét az országot az amerikaiak és az oroszok.

2022. jún. 30. 08:00
 43/59 anonim ***** válasza:
88%
Puccs? Azt az orosz haverjaid akartak, miután az ukrán nép kifejezte akaratát, hogy nem kérnek belőlük. 😂
2022. jún. 30. 09:22
 44/59 anonim ***** válasza:
0%

,,Nem az én kommentemre reagáltál, de gondolom a Kubai rakétakrízisről még nem hallottál."

Az is a Törökországba telepített NATO rakétákkal kezdődött egyrészt, másrészt az az 50es években volt én meg az utóbbi 30 évről beszéltem, nem a szovjet éráról. Ennyi erővel Hiroshimat meg Drezdát is felhozhatnád.

Mellesleg akkor ezek szerint Kennedy volt az agresszor? 😃

Csakmert ő pont azért avazkozott közbe amiért most Putyin...

,,Biztosan Amerika tette tönkre azt az országot? :)"

Ahogy mondod. Ki pénzélte az Assad elleni lázadókat? :)

Mellesleg csak az iraki rablóháborúban 1,3 millió civil halt meg 5 év alatt te meg mindent összeadva sem tudsz összekaparni Oroszország elmúlt 30 évéből harmadát se🤣🤣🤣🤣

Szóval az USA EGYETLEN/5év háborúja a sok közül>>>>>> Oroszország ÖSSZES háborúja/30 év

,,Puccs? Azt az orosz haverjaid akartak, miután az ukrán nép kifejezte akaratát, hogy nem kérnek belőlük. 😂"

Álmodj királylány! Victoria Nuland barátnőd több ízben elismerte hogy 5 millárd dollárba került a majdan puccs megszervezése az amerikai külügynek😂

McCain szenátor már 2014ben ott parádézott az egyik ukrán neonácival. Az a John McCain aki szerint Magyarországon fasizmus vanxd

Egyébként mi a ti narratívátok Ukrajna kapcsán? Az hogy a jenkik csupa szívjóságból küldenek 33 milliárd dolláros segélyt meg csilliárdnyi fegyvert, mert annyira jó emberek???

2022. jún. 30. 13:03
 45/59 anonim ***** válasza:
75%
Az amerikai háborúk hatására az elmúlt 30 évben kb. 710 ezren haltak meg. Honnan szedted az 1.3 milliót?
2022. jún. 30. 13:16
 46/59 anonim ***** válasza:
21%

Mivel a NATO biztonságára nézve jelenleg a legnagyobb feneyegetést Oroszország jelenti, így tualjdonképpen a NATO védelmét szolgálják az Ukrajnába küldött fegyverek és pénzek, hiszen Oroszország haderejér gyengítik. Szóval, igen, téged is védnek vele.

Kennedy nem avatkozott közbe. :)) Ebbe belesültél. Pont hogy megoldotta katonai konfliktus nélkül, szankciókkal. Mert neki volt esze, nem mint Putyinnak.

2022. jún. 30. 13:21
 47/59 anonim ***** válasza:
86%
Hagyd, ez teljesen hülye. 😂 A puccsos stroyt sem vágja rendesen, azt sem tudja szerintem, hogy miért történt a narancsos forradalom 🥴
2022. jún. 30. 19:17
 48/59 anonim ***** válasza:
24%

Ez esetben én is hadd kíváncsiskodjak hogy ti honnan szeditek ezeket az Oroszországgal kapcsolatos adatokat:)

Egyébként akárhogy vergődsz, ez még mindig majdnem kétszer annyi mint az oroszok teljes 30 éves teljesítménye...

Nem elég hogy a töri nem megy, de matekból se muzsikáltokxd

Mivel jelent Oroszország fenyegetést te nagyeszű? 🤣🤣🤣

Nem látom az orosz támaszpontokat az amcsi határnál, ellenben fordítva meg elég sokat.

Kennedy meg bizony beavatkozott, majdnem atomháborút csinált😂

Aha, higyjem el hogy az USA értem küld fegyvereket mi? 😆🤣

Ja tök hihető, az amerikai tartótisztjeitek mindig csak a világ javát szolgálják.

Hogy tudsz ekkora hasznoshülye birka lenni?

Szerintem az ilyen agyhalottak azt is elhitték hogy a demokrácia jegyében bombázzák a Közel-Keletet...

Akkor jobban tudod mint Victoria Nuland, ezt állítod? Jobban tudod mint az amerikai gazdáid?🤡

Szóval nem küldtek a majdanpuccsra 5 milliárd dollárt, igaz? [link]

Több tucatnyi komment alatt, semmit nem tudtatok mondani az általam felsorolt tényekre csak böfögitek vissza az ostoba amcsi narratívátokat.

Érdekes, én amerikaiakat idéztem nem egyszer, nem Putyint meg az orosz propagandát, ti agymosott libsik meg csak tovább tagadjátok a valóságot. Hoztam én nektek EBESZ, ENSZ, Amnesty jelentést, kongresszusi meghallgatást, Pentagon jelentést, Adam Schifftől, Nulandon át Hunter Bidenen meg Nancy Pelosin keresztül McCainig, nektek ez mind nem létezik mert nem írt róla a telex444hvg szentháromság.

Ennyire futja nálatok, valóságtagadásra...

Na még egyszer!

Ha majd az Egyesült Állatok ellen is szankciókat követelnek miután kiirtott többmillió civilt, illetve ha Oroszország puccsot szervez az USA szomszédjában és az ott élő amerikaiakat elkezdik gyilkolni, akkor lesz jogotok pofázni! Addig leülhettek, egyes, nagyon gyenge teljesítményt nyújtottatok!

2022. júl. 5. 15:00
 49/59 anonim ***** válasza:
82%

Wikipédia és forrásai, főként állami források.

Hát, ha szerinted a 710 az kétszer annyi, mint az 540, akkor nálad van a baj. :D

A NATO mellett vannak orosz katonai központok és, ha a NATO-t támadják, akkor Amerikát is, szóval egyszerűen csak te nem látod át a szituációt.

Kennedy nem avatkozott be katonailag, nem volt semmilyen konkrét katonai konfliktus.

2022. júl. 5. 15:41
 50/59 anonim ***** válasza:
20%

,,Wikipédia és forrásai, főként állami források."

Magyarán nagy büdös semmi csak belemondtál egy számot a levegőbe.

Amúgy eddig 400 volt nem 540 szóval megintcsak honnan van ez a szám? 😃

,,A NATO mellett vannak orosz katonai központok és, ha a NATO-t támadják, akkor Amerikát is, szóval egyszerűen csak te nem látod át a szituációt."

Ennek semmi értelme. Még egyszer, hány orosz katonai támaszpont is van az USA határainál?

A valódi szám csak Irak eseténeg bizony egymillió felett van akárhogy toporzékolsz. Az USA nagyságrendelileg több embert küldött a föld alá a rendszerváltás óta, mint Oroszország. Ez akkor is tény ha az agyhalott amerikamajmoló libsik belegebednek. Az általad hivatkozott Wikipédia szerint az iraki háború 1,2 millió halottat hozott a konyhára.

[link]

,,Kennedy nem avatkozott be katonailag, nem volt semmilyen konkrét katonai konfliktus."

De beavatkozott,a szovjetek meg meghátráltak, ezért nem lett atomháború.

Mellesleg elég szánalmas hogy az 50es évekbe menekülsz a jelen problémái elől és továbbra sem tudsz reagálni érdemben a jelenlegi helyzetre.

Meg vagytok cáfolva, le vagytok iskolázva, ti ellenben egyetlen állításomat sem tudtátok cáfolni.

2022. júl. 10. 10:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!