Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jobban kedvelem Putyint, mint...

Jobban kedvelem Putyint, mint a nyugati (EU & USA) vezetőket. Normális ez?

Figyelt kérdés
Nálam a nyugatiak a BLM-el, Az lmbtq-val való hozzáállásukban, a nemzetellenességben, keresztényelleneségben, heterofóbával teljesen lejáratták magukat

2022. máj. 14. 14:01
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
13%

Szörnyű hogy itt gyakorin mennyire nem képesek tisztelni a más véleményeket, mondjuk a liberálisokra ez nem csak itt igaz. Nyilvánvaló hogy mindenki megvezetett, félretájékoztatott, agymosott zombi aki nem azt mondja amit nyugaton mondanak, hiszen mint tudjuk a Nyugat a tévedhetetlen, Szent világközepe ahol olyan erkölcsi magaslatok vannak amiről mi elmaradott félbarbár, mucsai, fasiszta előemberek csak álmodhatunk!

Mindenben igazuk volt a nyugati mainstream kicsit sem agymosó lapoknak, migránsügyben, lmbtq, blm, Greta Thunberg, covidban is😂😂

2022. máj. 14. 15:11
 12/59 anonim ***** válasza:
82%
11. De legalább bevallod. Ez már egy lépés a gyógyulás felé.
2022. máj. 14. 15:13
 13/59 anonim ***** válasza:
92%
#11: Egy szóval nem mondtam és nem is gondoltam azt, amit most itt összhordtál, te viszont szépen megmutattad az elfogulatlanságodat és hogy mennyire is tiszteled más véleményét.
2022. máj. 14. 15:14
 14/59 anonim ***** válasza:
94%

Kerdezo. Melyik a nagyobb szemetseg: Az lmbtq vagy lerohanni egy orszagot amiben emberek halnak meg? Egyertelmu nem?

Az EU az mi vagyunk. Az Euban demokracia van Oroszorszagban nincs.

2022. máj. 14. 15:41
 15/59 anonim ***** válasza:
93%

"Szörnyű hogy itt gyakorin mennyire nem képesek tisztelni a más véleményeket, mondjuk a liberálisokra ez nem csak itt igaz."

Ezek szerint Orbán, Putyin, Lukasenka, Bolsonaro, Hszi Csin-ping, Duterte....hüm...kit hagytam még ki...akik képesek tisztelni másik ember véleményét. Ezt jó tudni. :D

Engem rohadtul nem érdekel, ki jobboldali vagy baloldali, ki liberális, homofób vagy b...zi, ki zsidó vagy muzulmán, vagy transznemű, vallásos vagy ateista, nemzeti érzelmű, globalista stb. elfogadom mindenki véleményét, nemi identitását stb. Viszont egy szépen lassan kialakuló önkényuralmi rendszert, ami felé gőzerővel robogunk, nem gondolom, hogy kritika nélkül kéne illetni. Mert persze mondhatjuk azt, hogy nem kell nekünk ez a demokrácia hülyeség, jó nekünk 40 évig egy "Vezír", aki erős, aki megmondja a tutit, aki megvéd minket minden külső veszélytől...csak cserébe adjunk neki teljhatalmat. Nem, nem gondolom, hogy ez lenne a követendő út.

2022. máj. 14. 16:31
 16/59 anonim ***** válasza:
4%
Putyin és a nyugati vezetők is egyformán hatalomvagyó, gőgös manipulatív és agresszív emberek. De Putyint sokkal őszintébbnek hiszem. Ő nyiltan megmondja hogy kemény és irgalmatlan vezető. A nyugatiak viszon képmutató és hazug módon erkölcsi elvek mögé rejtik a gonosz szándékaikat.
2022. máj. 14. 17:50
 17/59 anonim ***** válasza:
18%

Ti mindent meg annak az ellenkezőjét is képesek vagytok úgy kiforgatni, hogy az jöjjön ki hogy a kritikátlan nyugatimádatotok az valamiféle rendszerkritika meg lázadás. És még ti vagytok felháborodva ha valaki felhozza, hogy az a tolerancia amiről állandóan a szátok jár, nálatok van a legkevésbé.

Rögtön az első komment azzal indul hogy a kérdezőnek nyilván kimosta az agyát a kormánymédia, a következő pedig azzal folytatja hogy tömegpszichózis áldozata aki más véleményen van.

Ezeket a véleményeket kellene nekem tisztelni? Amik nyíltan ostobának és agymosottnak minősítenek valakit azért mert mást gondol?

Ja és csakhogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, nem a jobboldal beszél elfogadásról meg toleranciáról, hanem ti!

Én most a saját szempontjaitokat kértem rajtatok számon, csakúgy a következetesség jegyében. Tudom tudom csak azzal vagytok toleránsak akik toleránsak(mármint a ti fogalmaitok szerint), de akkor kérdem én mivel is vagytok ti különbek a bolsiknál?

,,Kerdezo. Melyik a nagyobb szemetseg: Az lmbtq vagy lerohanni egy orszagot amiben emberek halnak meg? Egyertelmu nem?"

Azzal gondolom tisztában van a nagyérdemű hogy ez a háború 8 éve kezdődött, és igen az Amerikai Egyesült Államok jóvoltából, ez nem véleménykérdés, hanem tény. Nyíltan és bevallottan az USA külügy pénzelte a majdan puccsot, azóta pedig gyakorlatilag amerikai bábállam Ukrajna, ahogy előtte orosz bábállam volt. Sőt Adam Schiff már 2020 Januárjában kijelentette hogy Ukrajnát akarják használni Oroszország ellen... Lehet hogy ez nem elég indok egyesek szerint, de persze azzal senkinek semmi gondja amikor az USA több ezer kilométerre a határaitól terrorbombázással irtja ki civilek százezreit, valamiféle homályos demokráciavédelemre hivatkozva, olyan casus bellikkel amikről sorra kiderül hogy kamu.

Ehhez képest az oroszok indokai akkor is validak és nem lettek érdemben cáfolva, ha ez nektek nagyon nem tetszik.

Tény hogy Ukrajna amerikai befolyás alatt van, tény hogy biolaborok vannak az orosz határtól egy köpésre, méghozzá tucatjával( [link] ), ráadásul a Pentagon azóta azt is elismerte hogy ezek patogénekkel foglalkoznak és "military purposes" a felhasználási mód, ahogy az is tény hogy az ukrán állam és befolyásos oligarchák nemcsak neonácikat pénzelnek és fegyvereznek( [link] ), hanem ezek még ráadásul magas rangú tisztségeket is betöltenek, mint például Zelenszkij védelmi tanácsadója...

Ki lehet találni hogy mi lenne reakció ha Oroszország ugyanezt csinálná Mexikóban.

Háború vs lmbtq helyett a valódi dichotómia az hogy hogy háború vs háború+lmbtq 🙂

Aki jelenleg Ukrajna mellett áll az egy háborús bűnös, tömeggyilkos, terrorista világhatalom szekerét tolja. Tudva tudatlanul igazából tök mindegy, elég képmutató dolog azokat ócsárolni akik inkább az oroszokkal szimpatizálnak mint a jenkikkel,vagy a nyíltan magyarellenes ukrán kormánnyal.

,,Ezek szerint Orbán, Putyin, Lukasenka, Bolsonaro, Hszi Csin-ping, Duterte....hüm...kit hagytam még ki...akik képesek tisztelni másik ember véleményét. Ezt jó tudni. :D"

Ezek szerint egy mondatot sem tudtok jól értelmezni. Nem Lukasenka, Duterte meg Hszi Csi Ping vakerál állandóan mások elfogadásáról, hanem ti.

Mellesleg a Castrofiú Trudeau elvtársatok az aki például a demokrácia meg a szabadság jegyében tüntetőket segítők bankszámláit zárolta, ilyenkor furcsa módon nem zavar a demokrácia. Hollandiában tömegbe lövettek mert nem kértek a,,szükséges és hasznos" terrorista korlátozásokból. Persze tudom, szerintetek ha nem mehet utcára az ember hetekig, ha nem léphet ki maszk nélkül a házból(hiszen a szabad levegővétel nem alapjog), vagy teljesen önkényesen diszkriminálnak embereket mert nem nyomnak magukba egy löttyöt az tök rendben van, mert megaszonták nekünk az okosok. Bezzeg ha Oroszországban pucér feministák meg lmbtq huszárok nem parádézhatnak az utcán, az borzasztó, szörnyű eltiprása a szabadságnak.

Lukasenka Fehéroroszországa mérföldekkel szabadabb volt az egész covidhiszti alatt, mint bármelyik Uniós ország, innentől kezdve nekem senki ne jöjjön a nagy nyugati szabadsággal mert az már régen kukában landolt.

2022. máj. 15. 10:51
 18/59 anonim ***** válasza:
78%

10:51

"a tolerancia amiről állandóan a szátok jár, nálatok van a legkevésbé."

És akkor kinél van meg a leginkább szerinted? 😀 Ha NÁLUNK (többeszám használata jól mutatja, hogy működik a törzsi mentalitás én-ti ellentét)van meg a legkevésbé. Akkor kell lennie egy'leginkábbnak' is. Kinél van meg leginkább? Ez tényleg érdekel.

Az,hogy a fidesz elég durva formában alkalmazza a tömegpszichózist (nyugaton is használják természetesen, de nem ilyen formában) azon nem megsértődni kell, hanem szakirodalmat olvasni. (G. Le Bon, S. Freud, E.Fromm...Orwell 1984 is eléggé ide passzol stb.)

"Nem Lukasenka, Duterte meg Hszi Csi Ping vakerál állandóan mások elfogadásáról, hanem ti."

Ez így van MI (megint többesszám) vakerálunk erről. Ahogy írtam: "Engem rohadtul nem érdekel, ki jobboldali vagy baloldali, ki liberális, homofób vagy b...zi, ki zsidó vagy muzulmán, vagy transznemű, vallásos vagy ateista, nemzeti érzelmű, globalista stb. elfogadom mindenki véleményét, nemi identitását stb. Viszont egy szépen lassan kialakuló önkényuralmi rendszert, ami felé gőzerővel robogunk, nem gondolom, hogy kritika nélkül kéne illetni."

Tehát igen, én a Te véleményedet is ugyanúgy tiszteletben tartom, és örülök neki,hogy meg van a lehetőséged, hogy megoszthasd a gondolataidat, például itt is. Viszont azért "vakerálok", mert bármikor megtörténhet (az utóbbi évek elég jól bizonyítják ezt) hogy a pártállam kitalálja, hogy például ez az oldal ķáros, meg kell szüntetni, mert, rohadtlipcsiSoroshazaáruló akármi. Érted? Az lehet, hogy téged nem zavarna, mert nem kell ezeknek pofázni címszó alatt, mert te úgy sem 'vakerálsz' az elfogadásról, toleranciáról.

"Bezzeg ha Oroszországban pucér feministák meg lmbtq huszárok nem parádézhatnak az utcán, az borzasztó, szörnyű eltiprása a szabadságnak."

Engem speciel az jobban érdekel, miért börtönöznek be embereket, mert kritikát mernek megfogalmazni a hatalommal szemben. K..rva jó hely lehet ott élni.

Elfogadom, hogyha téged zavarnak az lmbtq emberek,zsidók,háttérhatalom, Soros,akármi, de azt is értsd meg, hogy engem meg más zavar sokkal jobban...

Mindenesetre nem kell aggódnod, mert szépen épül a pártállam.

2022. máj. 15. 15:23
 19/59 anonim ***** válasza:
9%

Jajj hagyjuk már ezt, ez a pártállam duma már 4 éve is ciki volt de most még már főleg.

Nincs olyan diktatúra aminek 12 évig tart kiépülni, ti meg még mindig emiatt rettegtek. Majd ha 1,8 millióan szavaznak a Fideszre és 3,3 millióan erre az összetákolt akármire és mégis Orbán lesz kormányon akkor lehet diktatúráról beszélni, de addig ez eléggé nevetséges. Majd Orbán betiltja gyakorit persze. Hamarabb lesz a magyar kormány letiltva a Facebookról meg a Googleről minthogy ők tiltogatnánk onnan bárkit. Érdekes ez egy valódi, létező cenzúra hogy monopol helyzetben lévő platformokról minden indoklás nélkül, önkényesen csakúgy letiltanak embereket, politikai csoportokat, mégsem hallom a liberálisokat emiatt sírni, sőt kaján vigyorral az arcukon tapsikolnak arra hivatkozva hogy mAgÁNcéG44!4

Az hogy egy parlamenti párt elnökének a nevét sem lehet leírni Facebookon mert törlik a profilodat az nem probléma, bezzeg a klubrádió bezárása az már felér egy holokauszttalXD

Érdekes amikor Musk bejelentette hogy megveszi a Twittert, hogy lehessen szabadon beszélni, akkor a wokeista elmebetegek elkezdtek őrjöngeni hogy a kis véleménymonopóliumuk megszűnhet.

Mellesleg az hogy betudod tömegpszichózisnak a kérdező véleményét, az nem éppen az elfogadás jele, de nekem aztán mindegy. Egyébiránt azt hiszed hogy bármivel is kevésbé vagy kitéve a manipulációnak mert te Mandiner helyett Telexet, M1 helyett meg CNN-t nézel?

,,Engem speciel az jobban érdekel, miért börtönöznek be embereket, mert kritikát mernek megfogalmazni a hatalommal szemben. K..rva jó hely lehet ott élni."

Hiszen mennyivel jobb az amikor ok nélkül a saját házadba börtönöznek be mint a fejlett nyugaton😂

,,Elfogadom, hogyha téged zavarnak az lmbtq emberek,zsidók,háttérhatalom, Soros,akármi, de azt is értsd meg, hogy engem meg más zavar sokkal jobban."

Elég baj ha ez jött le a hozzászólásomból...

2022. máj. 15. 16:50
 20/59 anonim ***** válasza:
87%

16:50

"Nincs olyan diktatúra aminek 12 évig tart kiépülni, ti meg még mindig emiatt rettegtek."

Nyilván apró lépésekkel kell haladni, mivel (számodra gondolom sajnos) EU tagként kicsit kivitelezhetetlen lenne egyik napról a másikra pártállamot csinálni. Szépen lassan kell, hogy az embereknek már természetes legyen, hogy a Fidesz emberei ülnek minden fontos pozícióban, legfőbb ügyész,alkotmánybírák..stb.Köztársasági elnöknek beültetnek egy "egész nemzetet képviselő" (öhm..orbán 22 fülbevalóval pózoló) csodát. Köztévében megy 0/24-ben a kormánypárt véleménye, de természetesen független a közmédia. 😂 Kövér kijelenti, hogy nincs szükség fékekre és ellensúlyokra. Oké, sorolhatnám napestig, de természetesen nincs itt semmi látnivaló...ezek csak lipsi károgások. Már úgy is kondicionálják a népet arra, hogy kilépjünk az EU-ból (én kb. 2 évet adok erre) és csatlakozni fogunk a keleti testvérekhez. Ott már számodra is látványosan fel fognak gyorsulni majd az események, kicsi türelem. Az ellenzékkel kapcsolatban viszont nagy valószínűséggel sok mindenben egyet értenénk. De ez más téma...😀

2022. máj. 15. 23:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!