A mai bejelentés hogy bevezetik az olajszankciokat bedonti a rezsicsokentest és a benzinár stoppot? Nincs itt az idelye végre szembe szalni Brusszelel?
Ha nincs orosz olaj az miden háztartásnak mekkora plusz teher?
Havi + 30 50 vagy 100 e?
Szerintem itt az idelye totálisan küzdeni 2/3 ot kapott tőlünk a Fidesz otthon biztonságban van
idelye konfrontalodni! ezt nem tűrhető.
Ezzel most azt akartad írni, hogy rendben volt Trianon is? Hát ez egészen izgalmas.
Nincs rendben de a katonai erő határoz meg mindent.
Sopront is csak a rongyos gárda miatt tartottuk meg és mert Ausztria hadserege se volt a helyzet magaslatán a háború után.
Ugyanis csak miattuk lett ott szavazás nem emberbarati szeretetből!!
Ha harcolunk van hozzá kedv és lehetoseg nem vesznek el mindent
Törökök évekig harcoltak hogy legalább a mai területük megtarthasak
Ugyanis az Antant kb hazank méretű kis papucsot csinált volna belőle is .de ő inkább harcolt
Mindig a győztes fel a jó és mindig a gonosz sátán ellen küzd akik mindig gyilkolnak meg eroszakolnak stb xd minden korban ez a duma de igazából a győztes se jobb a vesztesnel. Csak éppen ő hasznot szerez.ennyi a háború
Sopront és környékét csak azért tartottuk meg, mert Sopron és Brenbeergbánya lakossága sokszorosan meghaladta a többi faluét. Azok a falvak most hűséges magyarként szophatnak Magyarország részeként, holott az őseik Ausztriát választották.
Az osztrák hadsereg be akart vonulni mert a békeszerződés értelmében övé lett volna de a rongyos gárda ellenállt
Ez egy olyan hazafiakbol álló gárda volt mint ukranoknal most az Azov
Nyilván osztrák hadsereg ha jobb nem lett volna esélyük de így nemtudtak birtokba venni a területet innentől meg könnyű volt a szavazásra terelni.
Amúgy Burgenland is hozzánk tartozna
Történelmi 1000 evves magyarorszag része.
De ez senkit nem érdekel csak az hogy meg e bírod tartani a hazad
"ADDIG VAN ORSZAGOD MEG VAN FEGYVERED "
Amúgy annyira nemtudom elkepzelni hogy jó ott ausztriaban. volt barátnőm kikoltozott Nyilván aki be tud illeszkedni annak jó ő se akar hazajonni.
Én turistaként jártam ott meg úgy beszélgetek ismerősökkel nemtudom lehet lokalpatriota vagyok sose hagynám el a szulovarosom 30 40 km területett végleg csak nyaralni .
Itt érzem otthon magam itt születtem és nőttem fel nekem más helyek idegenek .
Legyen akármilyen csillogás.
Nekem Pest és az Alfold is valamilyen szinten idegen.
Győr és Pest között érzem magam otthon északról délre meg a Duna és a Balaton északi partja között.
Nyilván minden magyar föld a hazam és az alfoldert is meghalnek egy háborúban. de lelkemnek nem otthon.
És ausztria meg inkább nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!