Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sokan meglepodnek Netanyahu...

Sokan meglepodnek Netanyahu bejelentesen hogy soha nem adja vissza Izrael a Golan Fensikot?

Figyelt kérdés
[link]

2016. ápr. 18. 08:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Stratégiai szempontból nem meglepő. A helyében én sem adnám vissza.
2016. ápr. 18. 08:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem meglepő.

Én sem adnám vissza.

2016. ápr. 18. 08:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igy latszik Izrael a Golanrol:

[link]

Es ezt a muszlimok ki is hasznaltak, amig tudtak. A foldeken dolgozokat lovoldoztek.

2016. ápr. 18. 08:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Én már nem lepődök meg semmin.
2016. ápr. 18. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán nem meglepő ez.

Izraelnek, mint az USA szövetségesének szintén kiemelkedően fontos megdönteni Aszadot, bármi áron.

A Golán-fennsík stratégiailag nagyon fontos. Innen közvetlenül lehet támogatni a szír lázadókat és az ISIS fegyvereseit:

[link]

Ezért többször is volt, hogy izraeli kórházakban látták el a szír fegyvereseket. Ezekre bizonyítékok is vannak.

Ajánlom ezeket:

[link]

[link]

[link]

Van egy hírhedt fénykép is, amit gondolom mindenki ismer, amikor Netanyahu miniszerelnök egy szír dzsihadistával kezel le egy izraeli kórházban:

[link]

2016. ápr. 19. 16:09
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Mellesleg erre a kijelentésre reagálás is történt. Ezt is érdekes elolvasni:

[link]

2016. ápr. 19. 16:19
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Elozo, te hazudsz, meghozza tudatosan, es hazug propagandat terjesztesz.

A hulyesegeidre nem valaszolok, csak egyetlen megjegyzes: Izrael fogadja a teruletere menekulo SEBESULTEKET, barki is az, Asszadert harcol vagy ellene, vagy civil. Meg is gyogyitja oket, majd elszallitja oket abba az orszagba, ahova menni akarnak. Akar Iranba is!

Kivancsi vagyok, ha a menekult sebesulteket ott hagyna meghalni 100 meterre a hatartol a sajat teruleten belul, akkor mit mondanal?

2016. ápr. 19. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:
36%

Beteg egy ember.

Engem nem is érdekel ,csak ne haljon meg senki és ne is csonkítsanak meg senkit.

Üdv!

2016. ápr. 24. 10:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem meglepő. A terület nemzetbiztonságilag és gazdaságilag is fontos Izrael számára, ezért már 1981-ben annektálták és nem merül fel, hogy visszaadják. Aki ezt felveti, hazaárulónak számítana.
2016. aug. 23. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:

mi az hogy nem adja "vissza"??

a Golan mindig is a tortenelmi Israel resze volt.

2017. dec. 19. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!