A mai bejelentés hogy bevezetik az olajszankciokat bedonti a rezsicsokentest és a benzinár stoppot? Nincs itt az idelye végre szembe szalni Brusszelel?
Ha nincs orosz olaj az miden háztartásnak mekkora plusz teher?
Havi + 30 50 vagy 100 e?
Szerintem itt az idelye totálisan küzdeni 2/3 ot kapott tőlünk a Fidesz otthon biztonságban van
idelye konfrontalodni! ezt nem tűrhető.
A vállalkozások most sem gombokért kapják a villanyt mint a lakosság.
A MOL napi 1 milliárd veszteséget termel, az ársapka miatt, amit a mi adónkból kompenzálnak.
A vállalkozók meg simán áthárítják a drágulást ha eléri őket. Vagy szerinted mitől van így is 10% körül az infláció? Miért emelte 50 forinttal a kenyér árát a pék ahova járok?
Szóval feltaláltad a csövön a lyukat, mert engem is érint a drágulás. De és fizetem a saját számláimat. Fizesse más is.
12# csak az az érdekes ha csokenne az áram ára vagy a búza vagy az adó
A magyar vállalkozók akkor se csökkentenék az árat inkább a különbözetet elraknak.
Olyanról meg nem halottam hogy árat csökkentett volna valamelyik pék xd
A vállalkozóknak soha, egy percig sem volt rezsicsökkentés az áramra, gázra. Benzinre és gázolajra is csak azért van ársapkájuk, mert ugyanazokra a kutakra járnak tankolni ahova a lakosság.
Én úgy gondolom, hogy ha az EU tovább folytatja az ámokfutását, akkor itt előbb-utóbb komoly problémák lesznek.
Nem normális, hogy szankcionálgat úgy, hogy azt mondja, hogy ezzel Oroszországot bünteti, közben meg itt Európában az európai emberekkel fizettetik meg a "kárt". Közben meg fegyvereket küld Ukrajnába a béke nevében. Hát ti tényleg ennyire sötétek vagytok vagy csak úgy csináltok, hogy azok vagytok?
Brüsszel el fogja érni azt, ha tovább fogja ezt a skizofrén politikát folytatni, hogy mások is követni fogják a brexitet, mert azért lássuk már be, hogy ez egyenlőre kivitelezhetetlen, amit akarnak az olajembargó kapcsán.
17# az EU nagyon nem akar békét! Az a baj ez a konfliktus jól jön neki mert eltereli a figyelmet más bajokrol.
Eu és USA 100 fele gondal küzd de most fő a "demokrácia védelme "
Fegyverszalitas csak durvábba teszi a háborút
Irreális az hogy ukránok majd szépen kapitulacioval együtt kiverik az orosz csapatokat.
Nyugaton a józan ész eltűnt.
Ki rajzolta igy a térképeket?
Isten vagy az ember ?
A határok nem fix dolgok.a történelem meg folyamatban változik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!