A magyarok miért imádják még mindig Putyint, azok után is amiket elkövetett?
Engem is zavar a közönségesség. Lehet mondani bármit a történelmi múltból hogy miért lehet haragudni az oroszokra az ukránokra ettől függetlenül nem hiszem hogy az ott elesetteknek túl sok köze lenne személy szerint a múlthoz. Ennyi erővel haragudhatnék az ukrán szaktársamra is mivel ugye az "ukránok" ellehetettleníti az ottani magyarságot.
Tényleg félelmetes hogy vannak akik ehhez hasonló módon aszisztalnak bármelyik oldalról. Megértelek számomra is k.rva félelmetes néhány ember miket nem mond..
Kuldtem egy linket a kerdezonek, ahol az ukran nacik keresztre feszitenek, majd meg elve meggyujtanak egy oroszt.
Ezt valaszolta:
❗Mi tényleg?
Ezt a videót még nem láttam, de kösz, jó volt nézni ahogy a tetves ruszkit megkínozzák. Bár sajnos inkább csak megjátszott jelenet lehetett . Arról nincs videód, hogy a kib@szott rühes orosz férgeid hány ukránt kínoztak, és öltek meg? Nyald ki az orosz kiskatonáid szaros se**ét másenyka! Ja és amúgy tuti nem civil.❗
Latszik, hogy a Kerdezonek komoly agyi problemai vannak.
az ilyenek mint a kérdező mindig követik az épp aktuális eseményeket és pl kiteszik a profilképükre az épp aktuális zászlót meg hashtag, közben fingjuk sincs arról miről van szó
most az ukránokat kell sajnálni, kiteszik az ukrán zászlót
ezelőtt a szivárványzászlót tették ki
vagy sajnálkoztak amikor leégett a notre dame
stb stb bla bla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!