Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A magyarok miért imádják még...

A magyarok miért imádják még mindig Putyint, azok után is amiket elkövetett?

Figyelt kérdés
A kommentekben istenítik, hogy milyen jól cselekedett, drukkolnak az oroszoknak a háborúban, és kárörvendenek ha az ukránokat pl rakétatalálat éri. Miért ilyenek a magyarok többsége? Felháborít ez az oroszok iránti mérhetetlen szimpátia. Mintha őket támadta volna meg ukrajna és nem fordítva. Egyszerűen nem tudom megérteni az ilyen embereket. Már elfelejtették 56-ot, és a 40 éves orosz megszállást is?

2022. ápr. 29. 23:38
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
21%

Nem ertem miről beszélsz kerdező.

Az hogy fideszes beteg agyúak ezt gondolják amit írsz, senkit se erdekel..

Minden civilizált ertelmes ember beteg allatnak, agresszív bunkónak tekinti putyint és az oroszokat azért amit tesznek jelenleg.

2022. ápr. 30. 06:28
 22/50 anonim ***** válasza:
25%

Imádja őt a hóhér.

Ez a kis mini-cárevics csak abban hasonlít Sztálinra, hogy ő is paranoiás és megalomániás, mint minden diktátor.

Ukrajna csak ürügy, világhatalomra tör ez a bolond.

Minél hamarabb törik bele a bicskája, annál jobb.

És hazug is a végtelenségig, még az sem igaz, amit kérdez.

Remélem a saját népe jön rá, mibe akarja belevinni őket, és megteszik ellene, amit kell.

Még a végtelennek hitt hülyeségnek is van határa.

2022. ápr. 30. 06:32
 23/50 anonim ***** válasza:
85%
Az ukrán rezsim iránti ellenszenv miatt érezheted így.
2022. ápr. 30. 07:45
 24/50 anonim ***** válasza:
32%

én meg azt nem értem, min csodálkozol.

a fidesz miért nyert ismét? pont azért, mert a magyarok többsége egy végtelenül beképzelt, nagyszájú, de borzasztóan tájékozatlan, buta, igénytelen ember.

a magyarok alapvetően 1 dologban jók: pofázásban. amikor kicsit gondolkodni kéne, vagy felelősséget vállalnii vmiért, akkor rögtön megáll a tudomány, jön a

a 22es meg nagyon jó választ írt, le is pontozták, lol.

egyébként meg láthatod, itt is írta vki, h putyin értünk is harcol (:D). na, ilyen az átlagos szolgalelkű gyári melós putyin-párti fidesz szavazó.

2022. ápr. 30. 08:33
 25/50 anonim ***** válasza:
70%
Én személy szerint nem imádom putyint, de nem szimpatizálok ezekkel a magyar gyűlölő ukránokkal sem.
2022. ápr. 30. 08:54
 26/50 anonim ***** válasza:
65%
Mert van, aki veled ellentétben nemcsak az amerikai propagandát ismeri, hanem a tényeket is.
2022. ápr. 30. 09:13
 27/50 anonim ***** válasza:
37%
Hát 56-ban mi hívtuk be a ruszkikat (Kádár ugye), de mindegy...
2022. ápr. 30. 10:16
 28/50 anonim ***** válasza:
90%
A többség szerintem nem Putyint imádja, hanem az ukránokat utálja.
2022. ápr. 30. 10:17
 29/50 anonim ***** válasza:
20%
Agymosottak, és ennyi örömük van az életben.
2022. ápr. 30. 13:36
 30/50 simad ***** válasza:
4%
Remélen megint fel fogják osztani magyarországot :) mint amikor annó a nácikkal voltunk, most is a gyenge oldalra állunk.
2022. ápr. 30. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!