A magyarok miért imádják még mindig Putyint, azok után is amiket elkövetett?
Nem ertem miről beszélsz kerdező.
Az hogy fideszes beteg agyúak ezt gondolják amit írsz, senkit se erdekel..
Minden civilizált ertelmes ember beteg allatnak, agresszív bunkónak tekinti putyint és az oroszokat azért amit tesznek jelenleg.
Imádja őt a hóhér.
Ez a kis mini-cárevics csak abban hasonlít Sztálinra, hogy ő is paranoiás és megalomániás, mint minden diktátor.
Ukrajna csak ürügy, világhatalomra tör ez a bolond.
Minél hamarabb törik bele a bicskája, annál jobb.
És hazug is a végtelenségig, még az sem igaz, amit kérdez.
Remélem a saját népe jön rá, mibe akarja belevinni őket, és megteszik ellene, amit kell.
Még a végtelennek hitt hülyeségnek is van határa.
én meg azt nem értem, min csodálkozol.
a fidesz miért nyert ismét? pont azért, mert a magyarok többsége egy végtelenül beképzelt, nagyszájú, de borzasztóan tájékozatlan, buta, igénytelen ember.
a magyarok alapvetően 1 dologban jók: pofázásban. amikor kicsit gondolkodni kéne, vagy felelősséget vállalnii vmiért, akkor rögtön megáll a tudomány, jön a
a 22es meg nagyon jó választ írt, le is pontozták, lol.
egyébként meg láthatod, itt is írta vki, h putyin értünk is harcol (:D). na, ilyen az átlagos szolgalelkű gyári melós putyin-párti fidesz szavazó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!