Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek miért viselkednek...

Szerintetek miért viselkednek úgy a médiában, mintha Zelenszkij egy szent valaki lenne, Putyin meg egy vérszomjas vadállat?

Figyelt kérdés

Az az igazság , hogy én nem pártolom egyiket sem. Nem rég múltam 16 és kíváncsi lennék tapasztaltabbak véleményére.

Egyébként, nem vagyok náci párti, és nem mondom, hogy bármelyik szent lenne!!!

2022. ápr. 24. 13:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10 Na ez egy farkpáns se orosz se ukrán válasz volt.👍
2022. ápr. 25. 22:49
 12/16 anonim ***** válasza:
:) igaz, de akkora b. Nkó az a kis törpe, és állandóan őt közvetítik. Inkább bújjon el, mint P..
2022. ápr. 25. 22:58
 13/16 A kérdező kommentje:
"b. Nkó" ez mit jelent?
2022. ápr. 25. 23:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy erőszakosan be akar vonni mindenkit a háborújukba, hirdeti ezt a háborút. Ez b. nkóság.

Másrészt az ukránok tiszta b. nkók voltak mindig az ott élő nemzetiségekkel. Többek közt az ott élő magyarokkal is. A mostani háború is ebből adódott, hogy P. agya eldurrant az oroszok csesztetése miatt. Nem tartom helyes módnak a háborús megtorlást, de az ukránok tettek ezért rendesen- az ott élők elmondása szerint.

2022. ápr. 26. 08:25
 15/16 anonim ***** válasza:
35%

"Márcsak azért is mert van amikor megmozdul a hullazsák"

Nem, ilyen soha nem volt.

Ez pont az orosz propaganda.

Egyébként de, tudjuk kinek van igaza, elég jól le van dokumentálva nagyon sok eset ahhoz, hogy tudjuk kinek van igaza.

És Putyinhoz képest Zelenszkij tényleg lehet szent, mivel Putyin annyira rossz.

2022. ápr. 26. 08:32
 16/16 anonim ***** válasza:

A ma reggeli hírekben hallottam, hogy Putyin egyik minisztere teljesen komolyan atomháborúval fenyegetőzik.

Ha ez így van, az egész ukrajnai cirkusz csak ürügy a világhatalom megszezésére, még akkor is, ha ez - több okból is - csak felelőtlen kijelentés. Vagy inkább zsarolás.

Ha ezt a lehetetlen fenyegetést beváltják, Ororszországnak vége, Bár a többiek sem ússzák meg szárazon.

Mint minden diktátor, Putyin is paranoid megalomániás, akármiben "bűnösök" is az ukránok,

2022. ápr. 26. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!