Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Spöttle az indiaiakat is...

Spöttle az indiaiakat is olyan vadállatoknak tartja, mint az arabokat?

Figyelt kérdés

Spöttle is látna belbiztonsági kockázatot az indiaiakba, ha Európába jönnének?

Valaki tud linket küldeni arról, hogy mi a véleménye az indiaiakról?

2017. aug. 24. 17:52
 1/8 A kérdező kommentje:

És mi Spöttle véleménye a strebrencai mészárlásról, ahol tényleg sok muszlim halt meg?

Németországban azért nincs ilyen népirtás, mint amilyen a boszniai Srebrenicába volt a 90-es években.

2017. aug. 24. 17:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Spöttle köztudottan utálja a muszlimokat.

És az indiaiakról mi a véleménye? Ők vegyesen hinduk, muszlimok és buddhisták.

2017. aug. 24. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Spöttle véleménye, aki a kilencvenes években még az UFÓ Magazinban osztotta az észt, szerintem semmilyen tekintetben nem releváns.
2017. aug. 24. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

"Spöttle véleménye, aki a kilencvenes években még az UFÓ Magazinban osztotta az észt, szerintem semmilyen tekintetben nem releváns."

Még akkor is többet ér a mondandója a tiédnél, meg a hozzád hasonlóakétól. :P

2017. aug. 24. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

"Spöttle véleménye, aki a kilencvenes években még az UFÓ Magazinban osztotta az észt, szerintem semmilyen tekintetben nem releváns."

Saját bevallása szerint elrabolták az ufo-k :) A 90-es években ez kellett ahhoz hogy beszéljenek az emberről. Ma már ehhez elég ha nyíltan gyűlölködik és uszít egy vallás vagy népcsoport ellen.

2017. aug. 25. 00:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi Spöttle véleménye, de ha jártál már Londonban, akkor láthatod hogy nem vadállatok, sőt magasabban hordják az orrukat mint a valódi britek. Vadállatnak nem vadállatok, nagyképűnek viszont nagyképűek.
2017. aug. 26. 11:10
 7/8 A kérdező kommentje:

6-os válaszoló!

Ezt az indiaiakra értetted?

2017. aug. 26. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. aug. 26. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!