Miért érdeke egy magyarnak kiállni az ukránok mellett?
Nekünk miért jó az, ha az ukránok durván támogatva vannak és ki van nyalva a hátsójuk? Tudtommal soha semmi jót nem tettek a magyarokért, ráadásul a stílusukat meg inkább hagyjuk,igazán paraszt banda a 90%a.(Határ mentén lakom, látom most is, meg láttam régebben is milyenek.)
Leszarom az orosz érdekeket is, de miért tartozik bármelyik ország is az ukránoknak bármivel? Az ostobábbaknak üzenem: ez egy komoly hatalmi harc egyébként az erőforrásokért, nem pedig a hősök és a gonoszok csatája. A világ nem fekete és fehér, idióták.
Mert az őket megtámadó oroszok a megszállóink voltak 40 évig, plusz 56ban a szovjetek szétlőtték a fővárosunkat és leverték a forradalmunk.
Vagyis közös a gyűlölet bennünk az oroszok fele.
2: :D Nem szorulok krumplira, de gondoltam Fideszezés lesz ebből. Neked kellene inkább egy zsák krumpli,nagyobb szükséges lehet rá, gondolom nem tudtál érvényesülni aztán mindenki hibás. De hát az ostobák már csak ilyenek, valamelyik oldal szélsőségese kell legyek ugye? Nem vagyok olyan 1bites mint te nyugi. Nem muszáj egyik sorba se feltétel nélkül beállnom.
A kérdésre meg nem válaszoltál, bár gondolom meghaladta az értelmi képességeidet, szóval érthető.
"Mert az őket megtámadó oroszok a megszállóink voltak 40 évig, plusz 56ban a szovjetek szétlőtték a fővárosunkat és leverték a forradalmunk."
Az oroszok haza mentek, de az ukránok még mindig magyar lakta földet taposnak.
Nyugi, kérdező! Akik annyira odáig vannak FUCKrajnáért, azok azért csinálják, mert ez az EU-trendi, ők meg ún. européerek.
A magam részéről én az oroszoknak sem drukkolok különösebben, hiszen jót még nem okoztak nekünk a történelemben, de a FUCKránoknak meg végképp nem, elvégre ők tartanak magyar földet a megszállásuk alatt és ők félemlítik és tartják nyomorban az ottani magyarságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!