Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért érdeke egy magyarnak...

Miért érdeke egy magyarnak kiállni az ukránok mellett?

Figyelt kérdés

Nekünk miért jó az, ha az ukránok durván támogatva vannak és ki van nyalva a hátsójuk? Tudtommal soha semmi jót nem tettek a magyarokért, ráadásul a stílusukat meg inkább hagyjuk,igazán paraszt banda a 90%a.(Határ mentén lakom, látom most is, meg láttam régebben is milyenek.)

Leszarom az orosz érdekeket is, de miért tartozik bármelyik ország is az ukránoknak bármivel? Az ostobábbaknak üzenem: ez egy komoly hatalmi harc egyébként az erőforrásokért, nem pedig a hősök és a gonoszok csatája. A világ nem fekete és fehér, idióták.

2022. ápr. 24. 12:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
22%
Én sem vagyok, vagy voltam annyira oda az oroszokért, de úgy vagyok vele, az ellenségem ellensége a barátom. Most kellene támadást indítanunk innen nyugatról, akkor az ukránok körbe lennének fogva és végleg annyi lenne nekik. Csak persze orbán ehhez IS töketlen.
2022. ápr. 24. 13:02
 2/23 anonim ***** válasza:
21%
Krumplit a fiddereknek szoktak osztani te kis Eu nyaldosó.
2022. ápr. 24. 13:03
 3/23 anonim ***** válasza:
53%

Mert az őket megtámadó oroszok a megszállóink voltak 40 évig, plusz 56ban a szovjetek szétlőtték a fővárosunkat és leverték a forradalmunk.

Vagyis közös a gyűlölet bennünk az oroszok fele.

2022. ápr. 24. 13:04
 4/23 A kérdező kommentje:

2: :D Nem szorulok krumplira, de gondoltam Fideszezés lesz ebből. Neked kellene inkább egy zsák krumpli,nagyobb szükséges lehet rá, gondolom nem tudtál érvényesülni aztán mindenki hibás. De hát az ostobák már csak ilyenek, valamelyik oldal szélsőségese kell legyek ugye? Nem vagyok olyan 1bites mint te nyugi. Nem muszáj egyik sorba se feltétel nélkül beállnom.

A kérdésre meg nem válaszoltál, bár gondolom meghaladta az értelmi képességeidet, szóval érthető.

2022. ápr. 24. 13:04
 5/23 anonim ***** válasza:
48%

"Mert az őket megtámadó oroszok a megszállóink voltak 40 évig, plusz 56ban a szovjetek szétlőtték a fővárosunkat és leverték a forradalmunk."

Az oroszok haza mentek, de az ukránok még mindig magyar lakta földet taposnak.

2022. ápr. 24. 13:06
 6/23 A kérdező kommentje:
6: azok szovjetek voltak, és bizonyítottan rohadt sok ukrán volt köztünk, több ukránt küldtek ide mint oroszt, nyuga :D Oroszkat se szeretem, nem vagyok szélsőséges mint sok gyökér itt, mielőtt valaki ezt hinné magából kiindulva.
2022. ápr. 24. 13:07
 7/23 anonim ***** válasza:
75%
Semmi. Ez nem a mi háborúnk.
2022. ápr. 24. 13:08
 8/23 A kérdező kommentje:
5: Kérdésre válasz esetleg, vagy meghaladja a szellemi képességeidet? Krumpli,dühöngjél, stb, mintha lenne a hozzátok hasonlóknak egy .doc fájl lementve, és abból másolgatnátok, lélektelenek :D
2022. ápr. 24. 13:19
 9/23 anonim ***** válasza:
67%
Nekünk semmi érdekünk nincs, sőt nekünk sokkal inkább megérné az oroszok mellett kiállni. Csak az oroszok nem csak az ukránok ellen vívják ezt a háborút, hanem az EU, és a Nato ellen is. És mi sajnos jelenleg még mindkettőnek a tagja vagyunk, és azt várják el tőlünk, hogy mi is belemásszunk, és azt csináljuk ami nekik tetszik.
2022. ápr. 24. 13:24
 10/23 progizo ***** válasza:
58%

Nyugi, kérdező! Akik annyira odáig vannak FUCKrajnáért, azok azért csinálják, mert ez az EU-trendi, ők meg ún. européerek.

A magam részéről én az oroszoknak sem drukkolok különösebben, hiszen jót még nem okoztak nekünk a történelemben, de a FUCKránoknak meg végképp nem, elvégre ők tartanak magyar földet a megszállásuk alatt és ők félemlítik és tartják nyomorban az ottani magyarságot.

2022. ápr. 24. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!