Mi ez a pálfordulás a lengyeleknél? Az orosz-ukrán háború óta teljesen ki vannak cserélve.Nyalják az USA és az EU fenekét,ugyanakkor meg ránk orrolnak. Pedig azt hittem a magyar-lengyel barátság rendithetetlen. Nagyot csalòdtam bennük.
10-es
Én is igy látom.
Meg is hivták magukhoz Bident,aki persze megmondta a "frankòt" Putyinròl.
Szánalmas.Jò mélyre süllyedtek
13-as
Orbán Putyinhoz valò pozitiv diplomáciai és gazdasági hozzáállása elég régòta nyilt titok.Nincs ebben semmi kivetnivalò.
Ezért is furcsállom,hogy a lengyeleket csak most a háború òta zavarja.
Irányítja őket igazából az EU meg az USA. Észre sem veszik hogy Ukrajna saját népét is elnyomja, nem lehet ott oroszul, magyarul beszélni, sajtószabadság helyett kormánypropaganda média van (amit a nyugat megkajál), súlyos szankciókat hoztak, általános a jogfosztottság, a magyar -és oroszgyűlölet rendszeres tüntetésekkel és fasiszta eszközökkel.
Aki észrevette volna, az ukrán elnök egész európát belerángatná a háborúba, köszönetmondás helyett követel, utasít és becsmérel.
Aki ezeket támogatja most, az lényegében egy fasisztát támogat!
Még jó hogy a NATO-nak volt annyi esze hogy nem szállt be, mert itt a háború oka igazából egy NATO-orosz ellentét, amelyben ukrajna egy eszköz.
Mi nyaljuk a ruszkik seggét...
És egyébként teljesen érthető a reakciojuk.
Lengyelek simán utálják a ruszkikat, ezért még a barátságot is megéri feláldozni.
Majd megbékélnek, de a végén majd meglátjuk, ki fog ülni következő télen a jó meleg radiátor mellett rántott csirkecombot falatozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!