Mi ez a pálfordulás a lengyeleknél? Az orosz-ukrán háború óta teljesen ki vannak cserélve.Nyalják az USA és az EU fenekét,ugyanakkor meg ránk orrolnak. Pedig azt hittem a magyar-lengyel barátság rendithetetlen. Nagyot csalòdtam bennük.
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 20:58
1/20 anonim válasza:
Rossz emlékeket ébreszt bennük az orosz katonai aktivitás. Mi mondtuk hogy leszarjuk az aggályaikat. A lengyel magyar barátság évfordulójára se küldtünk delegációt hiába hívtak.
2/20 anonim válasza:
Mi nyaljuk az oroszokét az a szomorú hírem. Ők csalódtak bennünk, az a helyzet.
4/20 anonim válasza:
lengyelek bevadulnak ha orosz katonát látnak , német katona esetén csak idegesek lesznek
5/20 anonim válasza:
Majd meggondolják magukat gyorsan.Nem sok idő kell hozzá.
6/20 anonim válasza:
Ha kivégezték volna közel 10ezer hadifogoly honfitársad te se rajonganál az oroszokért, ugyan ez ukrjana, ha kiéheztetnek 3-7 millió ukránt akkor nem biztos, hogy leteszed az oroszoknak a fegyvert.
Monjuk magyar nőket is végig erőszakolták az orosz felszabadítók de mit számít az már, a hazai nacionalisták mind oroszbarátok lettek, csak nevetek rajtatok zsebnácik.
7/20 anonim válasza:
Mi nyaljuk egy háborús bűnös seggét miközben eu, nato és v4 tag vagyunk.
Szembe mész az autópályán mindenkivel és azt hiszed mindenki más a hülye.
8/20 A kérdező kommentje:
3-as
Én meg sokkal inkább azt látom,hogy ez a háború is-mint sok minden más-nagyon megosztò.
USA és Nyugat pártját fogni "trendi". De az oroszokkal szimpatizálni nagyon nem
oké.
2022. márc. 31. 21:13
9/20 anonim válasza:
Becsicskultak az usa-nak ennyi. Valamit ígértek nekik, és most ezért ennyire buzgók.
10/20 anonim válasza:
Az USA-t eddig is szövetségesként kezelték. Csak az EU-t nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!