Sokan nem gondolták, hogy lesz Ukrán háború, van esély atomháborúra?
Mi van ha az oroszok új titkos fegyverekkel szétlövik USÁ-t? Olyan közelről, hogy válaszolni se tudnak majd?
Olyan hiperszónikus rakétáik vannak amiket lelőni se lehet.
19
Igen persze. Meg a picsogó orosz katonák akik Ukrajnát dicsőítik is magukat videózzák. Ennyire ne legyél már agyhalott.
Eddig optimista voltam az atomháborút illetőleg, de ez a tegnapi hír nagyon lesújtott. Nagyon úgy néz ki, hogy a visszaszámlálás elindult. A nemzetközi vizek blokkolása közvetlen konfrontációt jelent, vagyis casus belli. Ha ilyen tempóban nyomják az eszkalációt, talán heteink lehetnek hátra míg megnyomják a nagy piros reset gombot. Tök mindegy hogy az USA-nak vagy az oroszoknak keményebb most a dákója, már a 70-es években megvolt mindkettőnek a képessége lenullázni az anyabolygót, és ez azóta csak rosszabbodott Persze közben az USA Jemenben most is vígan bombázgatja a városokat, de hát azok demokratikus bombák, így csak a jemenieket érdekli.
Ezek tegnapi hírek, és vessük azzal össze, hogy azt mondták nemrég a ruszkik a franciáknak, hogy egy kereskedelmi háború könnyen igazivá válik.
"Az amerikai kormányzat továbbra is mérlegeli az összes lehetséges büntetőintézkedést Oroszországgal szemben, akár teljes kereskedelmi embargó is jöhet – írta a CNBC riportere a Twitteren a pénzügyminiszter-helyettesre hivatkozva.
További lehetséges szankciókat vetne ki az amerikai kormányzat Oroszországra azt követően, hogy a héten már betiltották az orosz olaj importját. Az USA vezetése semmilyen lehetőséget nem vet el, így szóba kerülhet akár a teljes kereskedelmi embargó, a nemzetközi vizekhez való hozzáférés blokkolása, a nikkel, uránium és titánium importtilalma, illetve az oroszok kriptoeszközeinek blokkolása."
"Mert akkor ha ez a csúcs akkor tényleg nincs mitöl félnie a NATOnak.."
Nektek elmentek otthonról akik Nato-orosz háborút emlegettek. Nincs semmi felelőségtudatotok. Biden is hol igy beszél hol meg mint egy esztelen. Néha azt mondja nem lesz légtérzár mert atomh@ború lenne, néha meg fenyegetőzik, hogy a Nato teljes erővel fellép ha ez meg az történik.
@23!
Igen pontosan ettől félek én is. Mi van ha elszakad a cérna a nagy büntetgető nyugat miatt Putyinnál?
27! Komolyan ez lenne a naaagy orosz haditechnika? Hogy tudják azt amit az amerikai rakéták az Öböl-háborúban? 🤔 egyébként honnan szedted hogy azt a rakétát honnan indították? (Ha egyáltalán rakétavolt és nem bomba)
Mert elárulom nem vadászgépröl...és pláne nem 800kmröl.
Pláne semmi sem bizinyítja hogy a felvétel bármit is buzonyít csak mondom egy terepruhás francia mond valamit, ennyi.
@29!
Én is úgy tudom a Fekete tenegerről inditották a rakétákat, és terveznek még több csapást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!