Még van esély egy atomháborúra vagy akkor ezzel kifújt?
Figyelt kérdés
Hogy gondolkodsz erről? Először nagyon forró volt a téma, aztán hamar elsiklottak az atomháború lehetősége felett. Ha Putyin kikap, amire egyre nagyobb az esély - mert már kínából kéri a fegyvereket - visszajöhet még a lehetősége?
Még benne van a lehetősége később, főleg ha a NATO-t megtámadják valahogy
Már elúszott a lehetősége
talán...
Sosem volt szerencsére benne a pakliban csak szájkarate volt
34 szavazat
1/10 Humor Herold válasza:
Hát azért annyira ne várd az atomot...igaz, nincs benne tapasztalatom, de aligha lenne olyan hű de jó móka!
2022. márc. 14. 18:01
2/10 anonim válasza:
Mi fújt ki?
2022. márc. 14. 18:05
3/10 anonim válasza:
A második világháború során Románia kikapott mert nem kapta meg a Tiszáig a magyar területeket "csak" Erdélyt?
Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy Dyneper alatt minden az oroszoké, azt vágom hogy majd a nyugati sajtó azt, hogy valami marad Ukrajnából úgy fogja eladni, hogy micsoda kudarc az oroszok részéről de nem vagyok benne biztos, hogy ők ennél többet akartak. A Krím félsziget össze van kötve az anyaországgal, a vízellátása újra él és még a Fekete-tengeri gázlelő helyek jelentős része is orosz kézre kerül.
2022. márc. 14. 18:09
4/10 anonim válasza:
Atom bevetésére sor sem kerülhet.
Az atom bevetését/nem vetését nem putyin határozza meg egy személyben.
De, putyin ha kilőne egy rakétát, azt észlelnék és még nem csapódna be, de már megindulna a válaszcsapás. Ez abszolút nyilvánvaló, a dolog kovetkezményeit pedig egyik fél sem szeretné, mert mindkét politikai kurzus végét jelentené.
2022. márc. 14. 19:07
5/10 anonim válasza:
Puti nak esélye de lenne ha a nato országokba behatolna
2022. márc. 14. 19:36
6/10 anonim válasza:
Ruszkiknak valamennyivel több atomjuk van, mint NATO-nak.
2022. márc. 14. 19:50
7/10 anonim válasza:
Ja csak ha beteszi a lábát a nato területére, amerika eltünteti putint vodkástul ,topolostul,gázostul együtt.
2022. márc. 14. 19:58
8/10 anonim válasza:
"Ruszkiknak valamennyivel több atomjuk van, mint NATO-nak."
Ez nem igaz. De ha az volna, akkor sem jelentene semmit.
2022. márc. 14. 20:03
9/10 anonim válasza:
Esélye sincs putinak usa es a natoval szembe
2022. márc. 14. 20:12
10/10 anonim válasza:
Sohasem álmodtam még ennyire valóságosat még a háború előtt ősszel. Olyan volt mintha a nap szállt volna le rám és elpárolgok a semmibe az ágyamon minden szenvedés nélkül. Akkor nagyon elcsodálkoztam ezen és most már értem. Korábban már voltak hasonló "megérzéseim" sajnos minden beigazolódott de most az egyszer ne legyen igazam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!