Az Ukránok miért olyan bun.ok?

Görög rendszámú kocsival jöttem haza.
Rendőrök kiszúrtak. Három civil rendszámú kocsival szorítottak le az padkára. Az elsőn egy Polis Stop tábla villogott a hátsó ablakban.
Igazoltam magam.
- Köszönjük. Azt hittük, hogy ukrán. Viszont látásra.

mert odahaza nincsen következménye a bunkóságuknak.
viszont ahogy észrevettem elég 2 hét nekik, hogy mo egy másik ország, és itt nem fér bele ilyesmi.
és alkalmazkodnak is hozzá zokszó nélkül.
vagyis nem buta emberek ők, csak adott egy dolog amit megszoktak, majd jön más amihez alkalmazkodnak.
ennyi ez.
én inkább fegyelmezettnek és jó helyzet felismerő képességűnek látom őket e miatt.
szóval felfogják nagyon gyorsan, hogy kuss van, meló van és ennyi.
és felfogják, csinálják, vagy mehetnek haza meghalni.

#7 Így van, elég kivertek. Nálunk otthon a falunkban (Kárpátalján) vannak olyan 400-an. Ők anyagilag jobban állnak, mint azok, akik a faluban élnek. Mert lehet, hogy kb
semmi nélkül jönnek, de van pénzük. Ha az én családom menekülne, hát szegények nem sok mindennel tudnának, pénzügyileg. Már többen észrevették, hogy kihasználják a segítő embereket. Ne értsétek félre, tudom, hogy mindenütt mindent ingyen adnak nekik. De nem mindenki képes saját anyagi kasszából/forrásból ellátni őket, mert pl. ők is egyik napról a másikra vannak. Viszont ezeknek az embereknek van pénzük, mert már házat akarnak itt-ott venni. Egyelőre a helyi gimnázium látja el őket, ők etetik (reggeli-ebéd-vacsora), ott laknak, a falu lakói pedig gyűjtenek húsra stb, sütnek nekik minden jót. Csakhogy ha őket leszívják, akkor mi lesz? Merthogy a kis falubelieket nem tudom ki fogja támogatni. Jönnek Magyarországról az élelmiszer csomagok. Sajnos egy részük a helyi boltokban köt ki, ELADÁSRA. Eddig sosem fordult elő, hogy magyar liszt, cukor stb volt a boltok polcain, na de lássatok csodák, mióta megindult a menekültsegély, már van. Elkeserítő. Tudom, rengetef ember kiszolgáltatott, segítségre szorul, de sajnos sokan csak kihasználják a helyzetet. Pl. azért fuvarozzák a dolgokat, hogy elvegyenek belőle, tehát haszonért.

mindenesetre valahol furák azért az ukránok és a kárpátaljaiak is.
velük dolgozom 1 éve és kárpátaljaiból csak egyetlen 1 csajból tudtam kihúzni egyértelmű politikai állásfoglalást, ami szerint az ukránok kö csögök az oroszok meg sötét bunkó fa sszopók és ennyi.
minden másik kárpátaljai magyar kussol ha politika kerül szóba. olyan szinten beléjük van plántálva, hogy nem alkothatnak véleményt, hogy még itt mo n sem merik ezt megtenni.
ami még fura velük kapcsolatban, hogy nem beszélnek angolul, míg az ukránok igen.
és szintén fura, hogy a kárpátaljai magyarok a kárpátaljai magyar nőjükkel/pasijukkal is ukránul beszélnek, nem pedig magyarul.
ami meg az ukránoknál fura az a férfi női kapcsolataik.
ők nem puszilgatják egymást meg ilyenek, nem fejezik ki az érzelmeiket csak alig.
hanem olyanok mintha tesók lennének.
együtt vannak, támogatják egymást, de első látásra meg nem mondanám, hogy ez egy pár.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!