Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha soha nem érkezik meg a...

Ha soha nem érkezik meg a konvoj Kijevbe akkor nyerhetnek az Ukránok?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy ez a konvoj csak blöff,nem is létezik.
2022. márc. 8. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Létezik, de beleragadt a sárba + kifogyott az üzemanyagból. Egyszerűen le kell bombázni. Egy részét már ki is lőtték.

Nem valószínű, hogy túl sok sikert érnének el vele az oroszok.

2022. márc. 8. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

1es, ezzel két probléma van:

1. Annak a tanknak az üzemanyaga fogy ki, ami bitang gyorsan halad a csatatéren. Szóval ha kifogyott üzemanyagú harcjárművekről hallasz, mindig jusson eszedbe, hogy ehhez az kellett, hogy hatékonyan tudott előrevonulni. Ha csak lépésben tudták volna elfoglalni a területeket, lett volna ideje az utánpótlásnak beérni a frontot.

2. Az, hogy létezik ez a konvoj a bizonyíték arra, hogy az urkánoknak tulajodnképpen NINCS légiereje. A csatatéren az első mindig a levegő uralma, mert amíg az ellenségé a légtér, addig akármilyen földi egységeket vethetsz be, szarrá bombázzák.

Szóval ha azt hallod, hogy egy csomó harcműrjú egy helyen tartózkodik, akkor tudd, hogy azt jelenti, hogy vagy nagyon ostobák a stratégák, vagy nem kell tartaniuk légicsapástól.

2022. márc. 8. 20:56
 3/4 felkelhetetle ***** válasza:
64%
Én nem tudom, hogy milyen cuccot nyomnak azok, akik tényleg elhiszik, hogy Ukrajna megnyerheti katonailag ezt a háborút, de abból én is kérek.
2022. márc. 8. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:
20:56: valószínűleg mind a kettő igaz ebben az esetben.
2022. márc. 9. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!