Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak Torockai lát át tisztán...

Csak Torockai lát át tisztán a hazudozó nyugati és orosz propagandán az Ukrainai háború kapcsán? (rövid video)

Figyelt kérdés

Üdv!

A politikusok közül csak Torockai lát át tisztán a hazudozó nyugati és orosz propagandán az Ukrainai háború kapcsán? Rövid video.

[link]

2022. márc. 11. 11:11
 71/110 anonim ***** válasza:
-szal
2022. márc. 11. 19:49
 72/110 A kérdező kommentje:

What do you think about Ukrainian neo nazi battalions with SS flags and symbols? The ukrainian state even provided them tanks and machineguns since 2015

[link]

2022. márc. 11. 20:09
 73/110 A kérdező kommentje:

"Azt állítod, hogy nem nézel, nem olvasol általad propagandamédiának nevezetteket. Aztán minősíted, tehát nyilatkozol róla. Aztán azt írod, hogy te csak olyanról nyilatkozol, amit láttál. Melyik pont(ok)ban hazudsz tehát?"

Ez nagyon komoly szövegértési nehézségeket jelent már neked....

2022. márc. 11. 21:54
 74/110 Koplárovics Béci ***** válasza:
91%

Fölösleges privátban zaklatnod. Nem leszel előrébb a propagandáddal. Sőt, egyre mélyebbre ásod magad a saját szarodban.

"Ez nagyon komoly szövegértési nehézségeket jelent már neked...."

Sajnálom, ha az össze-vissza írogatásodat lehetetlen követni. De egyszer ezt írod, egyszer azt. Utána pedig terelsz. És a saját hibádat is másra szeretnéd kenni. Hát ezt tanítja neked a nagy Torockai? Tényleg idáig süllyedt a korábbi nemzeti oldal?

2022. márc. 12. 08:28
 75/110 anonim ***** válasza:
74: ez a kérdés jó párhuzam lehet arra, hogy a MH miért nem tud növekedni nagy párttá. Ahelyett, hogy a kérdező mindent megtett volna, hogy eljusson Toro üzenete azokhoz is, akik nem MH szavazók, inkább játszotta a sértődöttet, fölényeskedett,stb. szóval szépen bemutatta, hogyan nem szabad kommunikálni, ha olyanokhoz beszél, akik nem osztják alapból az elképzeléseit.
2022. márc. 12. 08:32
 76/110 anonim ***** válasza:
Béci, engem is próbált manipulálni, mikor leírtam neki, hogy Budaházy Eddának írtam egy levelet, amiben leírtam a származásomat, ő szerinte ezzel felvágtam, én szerintem meg ez fontos az önazonossághoz, mint ahogy mikor sok esetben a nénik megkérdik tőlem, hogy van csajod? ha egy kettővel szóba elegyedek pl tömegközlekedésen utazva És már 30 évesen már nem akarom kamu csajozós sztorikat mondani, hanem úgy most már elmondom, hogy meleg vagyok...
2022. márc. 12. 08:50
 77/110 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdező ez másokban privátra való üzengetés, azért, hogy te meggyőzd a vélt vagy valós igazságodról, ezt erőszakos marketingnek hívják, és pont az ellenkezőjét éred el...
2022. márc. 12. 10:05
 78/110 A kérdező kommentje:

"Sajnálom, ha az össze-vissza írogatásodat lehetetlen követni. De egyszer ezt írod, egyszer azt. Utána pedig terelsz."

Nem tehetek róla , hogy neked komoly szövegértési nehézségeid vannak. Bizonyára proli lehetsz, vagy a szüleid, nagyszüleid prolik voltak, és ilyen alacsony IQ-t eredményező géneket örököltél tőlük.

Olvass, magadra, vagy felmenőidre ismersz: [link]

2022. márc. 12. 10:30
 79/110 anonim ***** válasza:
Levéltáros vagy kérdező, hogy ilyen jól tudod, hogy kinek milyen felmenői vannak?
2022. márc. 12. 10:32
 80/110 A kérdező kommentje:
76-os csak erősíti a tipikus ballibsi szavazóról kialakult képet: Etnikai identitászavaros, meleg stb...
2022. márc. 12. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!