Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak Torockai lát át tisztán...

Csak Torockai lát át tisztán a hazudozó nyugati és orosz propagandán az Ukrainai háború kapcsán? (rövid video)

Figyelt kérdés

Üdv!

A politikusok közül csak Torockai lát át tisztán a hazudozó nyugati és orosz propagandán az Ukrainai háború kapcsán? Rövid video.

[link]

2022. márc. 11. 11:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/110 A kérdező kommentje:
A topicba nem tartozó személyeskedő kommentek törölve lesznek.
2022. márc. 11. 11:34
 12/110 A kérdező kommentje:
Külpolitikai topicba ne keverjük bele a belpolitikát kényszeresen.
2022. márc. 11. 11:35
 13/110 anonim válasza:
20%
Jéé de sok ballibsi bérkommentelő van, mennyit fizetnek nektek ezért?
2022. márc. 11. 11:36
 14/110 anonim ***** válasza:
Toroczaihoz köthető Budaházy Eddának írtam egy emailt és úgy jó pár dolgot elmondtam neki magamról, többek között, hogy szláv felmenőim is vannak és hát azt mondta, hogy ne legyek rá büszke, akkor erre most mit mondjak?
2022. márc. 11. 11:39
 15/110 anonim ***** válasza:
95%

Kár, hogy a kérdező nem képes 2-3 mondatban összefoglalni Toro érveit. Ha megtenné, és érdekesek, akkor lehet, hogy többen megnéznék a videót.

Így viszont csak a Toro-fanok nézik meg legfeljebb, máshoz nem jut el, mert egy 30 perces videó nem "rövid", ha valakinek más dolga is van.

2022. márc. 11. 11:40
 16/110 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mint átlag állampolgár vagyok, és nem mint balliberális szavazó, szerinted pl nekem aki épppen szakdolgozatát fejezi be, van ideje arra, hogy megnézzem egy félórás hosszúságú videót?
2022. márc. 11. 11:45
 17/110 Koplárovics Béci ***** válasza:
88%
Azért kell a videó címét nagybetűvel írni, hogy jobban hallják a hülyék, és könnyebben elhiggyék? Torockai KKK Laci... Ez sem lett értelmesebb az elmúlt években.
2022. márc. 11. 11:49
 18/110 A kérdező kommentje:

"Toroczaihoz köthető Budaházy Eddának írtam egy emailt és úgy jó pár dolgot elmondtam neki magamról, többek között, hogy szláv felmenőim is vannak és hát azt mondta, hogy ne legyek rá büszke, akkor erre most mit mondjak?"

Budaházy Gyuri aga is bevallotta hogy jócskán vannak szlovák felmenői (ahogy Pest agglomerációs övezetében a szláv (szlovák szerb) származás történelmileg dominánsabb mint a magyar.

Nem értem miért lehet valaki büszke etnikai hovatartozására, mivel az NEM ÉRDEM hanem állapot, elég csak bele születni...szerintem Edda sem értette. Holnap majd talán arra leszel büszke (másokat lenézve) hogy fiúnak vagy lánynak születtél? Ekkor szokták feltenni az egyszerű kérdést: Maga normális?

2022. márc. 11. 11:54
 19/110 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés és a videó jól besült így. Ahogy a 16-os is írja, senki nem kezd bele egy félórás videóba vakon csak azért, mert Toroczkay szövegel rajta valamit.

Írd már ide, kérdező, mi az a hatalmas igazság, amit eltitkolnak, és amit csak Laca lát.

2022. márc. 11. 11:55
 20/110 anonim ***** válasza:
Azért ha valaki egyedül gondol valamit mindenki ellenében, akkor lehet ugyan hogy neki van igaza, de sokkal nagyobb a valószínűsége hogy ő megy szembe a forgalommal az autópályán.
2022. márc. 11. 11:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!