Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak Torockai lát át tisztán...

Csak Torockai lát át tisztán a hazudozó nyugati és orosz propagandán az Ukrainai háború kapcsán? (rövid video)

Figyelt kérdés

Üdv!

A politikusok közül csak Torockai lát át tisztán a hazudozó nyugati és orosz propagandán az Ukrainai háború kapcsán? Rövid video.

[link]

2022. márc. 11. 11:11
 61/110 anonim ***** válasza:
Kedves végtelenül intelligens kérdező. Neked meg azon múlik, hogy megnézel-e egy filmet, hogy eléd teszik-e, hogy "nézzed megfele".
2022. márc. 11. 17:00
 62/110 A kérdező kommentje:

Ne halandzsázzál ..... Ne terelj. Én csak olyan videóról filmről vagyok hajlandó nyilatkozni, beszélgetni amit végignéztem. És igen, ez kulturáltság intelligencia kérdése is egy diskurzusban.

Veled szemben olyan videókat (politikai) is megnézek, amiben a szereplők számomra talán nem szimpatikusak, de mindig szeretem tudni az ellenoldal érveit is. Ez szintén nyitottság és IQ kérdése.

2022. márc. 11. 17:11
 63/110 anonim ***** válasza:

62, nemtom feltűnt-e de itt nem történt véleménnyilvánítás a videóról, mert ott elbukott a dolog, hogy pusztán Torockai nevével nem sikerült felkeltened senki érdeklődését.

Nem történt meg az a diskurzus amire gondolsz, egyszerűen mert 50 kommenten keresztül arról próbáltunk meggyőzni, hogy legalább 2 mondatot mondj a videó témaköréről, hogy eldönthessük érdekel-e:D

Magyarul a 0. lépésnél elbukott az egész. Én szívesen beszélnék veled valamiről, de mivel te, mint kérdező, aki állítólag meg akar tudni valamit, nem voltál hajlandó elmondani, hogy tulajdonképpen mi érdekel, így nem adtál indokot arra, hogy engem érdekeljen, hogy téged mi érdekel:D

"Véleményem van!

Miről?

Járj utána!"

Kb itt tartunk jelenleg:D De ahogy nézem ezt neked nem sikerült megérteni.

2022. márc. 11. 17:42
 64/110 anonim ***** válasza:

" pusztán Torockai nevével nem sikerült felkeltened senki érdeklődését."

Ezt nem érti, hogy Toroczkai nem egy olyan súlyú gondolkodó, hogy szimplán a neve említésével rá lehetne bírni embereket, hogy megnézzék egy videóját, illetve rendkívül elenyésző a valószínűsége, hogy Toro valami komoly felfedezést tett volna, amit máshol nem lehet olvasni.

2022. márc. 11. 17:46
 65/110 anonim ***** válasza:

Ha legalább úgy tette volna ki, hogy

"Mit gondolsz Torockai azon érvéről, hogy

1. X így jó

2. Y Z következményt vonja maga után

3 N az eredete annak, hogy K megtörtént

Bővebben az alábbi videóban"

Akkor már azt mondanám, hogy nnna, ha ezek a témák érdekelnek, meghallgatom a bővebb verzióját is, hogy ne félmondatokból induljak ki.

De így...

2022. márc. 11. 17:59
 66/110 A kérdező kommentje:

"pusztán Torockai nevével nem sikerült felkeltened senki érdeklődését."

Ennek ellentmond a tény, hogy 174 000 megtekintés 1 nap alatt. Amikor kiírtam a GYK-n a kérdést fele ennyi sem volt.

"Magyarul a 0. lépésnél elbukott az egész."

Csupán vágyaid kivetítése a valóságra. Ezen még az se segít ha sunyin anonimként te írtad az ellenséges hozzászólások zömét.

2022. márc. 11. 18:50
 67/110 A kérdező kommentje:
65-ösnek korlátozott mobil netje van csak?
2022. márc. 11. 18:51
 68/110 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, hogy stílusa alapján az anti kommentek 80%-át egyetlen ember írta anonimként...
2022. márc. 11. 18:52
 69/110 Koplárovics Béci ***** válasza:

" Én csak olyan videóról filmről vagyok hajlandó nyilatkozni, beszélgetni amit végignéztem."

Azt állítod, hogy nem nézel, nem olvasol általad propagandamédiának nevezetteket. Aztán minősíted, tehát nyilatkozol róla. Aztán azt írod, hogy te csak olyanról nyilatkozol, amit láttál. Melyik pont(ok)ban hazudsz tehát?

Szerintem meg nem egy nagyképűen magadra vett névvel kell megmondanod, hogy nekem mit KELL megnéznem, vagy mit KELL elolvasnom. Szerintem csak azoknak KELL valamit elolvasniuk/megnézniük, és főleg elovastatniuk/megnézetniük valamit, akiknek saját gondolataik egyáltalán nincsenek. Köszönöm a lehetőséget, de nekem vannak. Szóval fölösleges linkelgetned. Én el tudom olvasni azt, ami érdekel. De még mindig nem megy a fejembe, hogy tudod nézni a Győzike-show-t Torockai-hívőként.

2022. márc. 11. 19:25
 70/110 anonim ***** válasza:

"Ennek ellentmond a tény, hogy 174 000 megtekintés 1 nap alatt."

De az ugye megvan, hogy ez nem ennyi embert jelent? Ez csak a kattintások száma, tehát ha egy Toro-fan többször rákattint, akkor annyival nő a nézettség, nem annyi különböző ember nézte meg.

Oszd el ezt a számot 10-20

2022. márc. 11. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!