Csak Torockai lát át tisztán a hazudozó nyugati és orosz propagandán az Ukrainai háború kapcsán? (rövid video)
Üdv!
A politikusok közül csak Torockai lát át tisztán a hazudozó nyugati és orosz propagandán az Ukrainai háború kapcsán? Rövid video.
40: nem rettegésről van szó, hanem Toro egy duplanulla, akire normális ember nem szán fél órát csak úgy. Ezért kellett volna valami kedvcsináló.
De most már igazán leírhatod, mire jut a videóban. Látod, Toro személye nem érdekli az embereket, legalább a te tolmácsolásodban jusson el hozzánk az, amit mond.
Szóval mit hozott ki?
36, sem Netflixet, sem kereskedelmi tévét nem írtam.
Filmet vagy videót írtam. De ezek szerint te nem nézel se filmeket, sem videókat. Valószínűleg olvasni sem szoktál, hiszen a könyvek és cikkek is ugyanezen az elven működnek (azaz belógatnak egy előzetest, fülszöveget, csalogató címet ami bevonzza a fogyasztót)..
Mivel te ezek szerint semmilyen tartalmat nem fogyasztasz, ezért megértem, hogy nem értesz a tartalmak terjesztéséhez és azon kívül, hogy "nézzed meg mer' igaz" nem tudsz többet kipréselni magadból, hogy meggyőzz más embereket, hogy érdemes megnézni az adott tartalmat.
44: mit érdekel engem a holokauszt? Semmi közöm a zsidókhoz. De téged nagyon izgat a téma, azt látom.
Illetve látványos, hogy mennyire kerülöd, hogy leírd, hogy mi van Toro videójában, ha már kiírtál egy kérdést róla.
Mitől félsz ennyire, hogy nem mered leírni?
SZinte csak ez az egy értelmes politikus van már nálunk és a Mi Hazánk az aki tenni is akar a magyarokért.
A Fidesznek is meg a balliberálisoknak is csak a sár (szar) dobálás megy.
Érdemi program nincs egyiknek sem.
DE a Mi Hazánk az egyetlen párt akinek van rendes programja.
Egyébként ha már kérdező, kritizáltad, hogy én minden érdem nélkül büszke vagyok a lengyel, magyar, orosz vagy litván származásomra, én okosan vagyok büszke, mert nem fetisizálom túl ezt a dolgot, ha egy lengyel, magyar, orosz, litván politikus hülyeséget csinál, akkor nyilván kiakadok és nem veszem védelmembe, és nem csinálok ebből nemzeti ügyet, hogy de hát sérik a házamat...
Plusz emellett én minden általam még mértéktartó vagy mértékadó lapot elolvasok...magyar hang, válaszonline, Debreceniner, telex,hvg, SzabadEurópa, Tilos Rádió... és még sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!