Zelenszkij meddig húzza még?
Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 08:28
A kérdező szavazást indított:
Órák kérdése
Napok kérdése
Hetek kérdése
Már húzza a nyúlcipőt
Nyerni fog az oroszok ellen
39 szavazat
1/22 anonim válasza:
Az összes Vízöntő ilyen undorító!
(De az Oroszlán, meg az Ikrek is!)
2/22 anonim válasza:
Szerintem max 1-2 hét.utána kikönyököl az a kis búza,még látszatfelesége is,de minek?
3/22 anonim válasza:
Max. 2-3 nap. De előtte, rákeni a nato-ra és a nyugati országokra a vereségét mert "keveset" tettek.
4/22 anonim válasza:
Nekem most lett unszimpi, hogy a NATO-t bele akarja keverni...
Ki akar vh-t Ukrajna miatt, már bocsánat...
5/22 anonim válasza:
Meddig húzza??? Az egész háttérhatalmi söpredék és a mainstream vele van, Putyin medig húzza ezzel az erővel szemben az a kérdés. Zelenszkij bandája hamarosan lebombáz valami atomlétesítményt vagy biolabort és azt rákenik Putyinra és vége a dalnak. Így megy ez.
6/22 A kérdező kommentje:
A "nyerni fog az oroszok ellen" opciót én sem gondoltam komolyan...
2022. márc. 5. 09:14
7/22 anonim válasza:
Le a kalappal az ukránok előtt, hogy eddig kitartottak, de csak elodázzák az elkerulhetetlent.
8/22 anonim válasza:
cica, neki legalább volt valami becsületes munkája, mielőtt politikus lett. Viktor mit csinált?
9/22 anonim válasza:
Itt látszik a bölcsesség hiánya ami egy vezetőnél nélkülözhetetlen. Fel kell ismerni azt a pontot amikor már nincs értelme tovább ellenállni... Putyin nem foga abbahagyni, mert nem engedheti meg a presztis veszteséget.
10/22 anonim válasza:
Ha kihúzza élve, akkor végeredményben győzni fog. Ebből a sztoriból Putyin elvtárs nem tud jól kijönni. Ha győzne, akkor minden tekintetben vesztene.
Ha visszavonulna, vesztene.
Mivel elzárkózott a tárgyalásoktól, így ha mégis tárgyalásba kezdene, megint csak vesztes pozícióból tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!