Zelenszkij elmenekült Ukrajnából. Hol vannak a nagy ukrán barátok, akik arra verték a mellüket, hogy a bohóc a frontvonalon van, Putyin meg a Kremlben?
Figyelt kérdés
A másik bohóc Klicskó is hamarosan valahol az USÁban fogja osztani az észt.2022. márc. 4. 23:44
1/23 anonim válasza:
írta meg az RT mert az oroszok tudják a legjobbban hol van?
2/23 A kérdező kommentje:
#1 jólvan, a Kígyószigeti hősök, a Kijev szelleme meg a 9500 orosz halott után nagyon lehet hinni az ukrán propagandának
2022. márc. 4. 23:51
3/23 tobas válasza:
A háború kezdete óta ezt mondják, most mitől másabb?
4/23 anonim válasza:
Ha gondolod, állj be a helyére. Majd meglátjuk meddig bírod.
6/23 árokpart válasza:
Egyébként én ezt az egész háborút nem értem pl. Kiev esetében. Akárhányszor ránézek Kiev összes élő webkameráira ebben az időpontban, sőt az elmúlt napban még később is ránéztem és igazából teljes nyugalmat látok, a város ki van világítva hasonlóan mint bármelyik magyarországi város, néhány személyautót szoktam látni elmenni, de harci járművet még egyszer sem láttam. Általában hajnalban vannak a támadások vagy napközben ?
7/23 anonim válasza:
6: Harci járművek még nem értek Kijevbe. Bekerítés meg pár célzott légicsapás van.
8/23 anonim válasza:
Az egyik kameran en mar hallottam durranast kettoszor is, ma is az egyik civil altal streamelt kameran messze volt valami nagy fust, ra is kozelitett, kiveheto volt. A durranasok utan pedig a haborus terkepen is lathato volt, hogy robbanas tortent.
9/23 anonim válasza:
7-es nem a 6-os vagyok de nekem is lenne kérdésem, és ukrán egységek miért nincsenek kijevben? Tán meg haceklték a kamerákat?
10/23 anonim válasza:
Amúgy kérdésre, jó kérdés merre lehet gondolom sokan keresik hogy megállítsák ezt az őrült fazont.
Mellesleg eddig is nevetséges volt a tag, abból kiindulva amilyen gyakran jelentkezik valami marhasággal, meg hogy milyen kipihent folyton, és hát hogy mindig csilivili ruhában van 100% hogy valami bunkerben üldögél, csak szerepelni jön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!