Ebből a politikához nem értő, bohóc Trumpból valóban lehet elnökjelölt?
Érzelmi alapú kérdésre mit lehet mégis válaszolni...
Felnőttkorú amerikai állampolgár aki belépett egy pártba, és indul a választásokon. De gondolom nem ezt akartad hallani, eltaláltam?
"politikához nem értő"
Hülye vagy? Milyen politika? Donald Trump egy sikeres üzletember, nem egy sz*rházi megélhetési politkus. Szerintem kevered Smukkandorral.
Lehet, hogy Trump nem ért a politikához, de a kisujja többet ér, mint fél Magyarország...
Lehet, van pénze.
(Itthon is elnök volt egy bohóc, nyurcsány fletó pl.)
Hogy az elottem levohoz hozzaszoljak, az vitathato hogy az a fajta uzleti teveknyseg sikeresnek nevezheto-e de mindegy.
Hogy a kerdesre is valaszoljak, igen lehet.....sot valszeg trump lesz a republikanus jelolt es sttol fuggoen hogy ki ellen fut lehet meg elnok is. Persze az nem lenne tul jo amerikanak meg tulajdonkeppen senkinek se, persze nem lenne rosszabb mint a bush alatti nyolc ev....csak ugyanolyan sza...
Sajnos igen, mert Amerika egy szabad ország és szabad hülyének lenni. Trumppal viszont a republikánus oldal lejáratja magát, úgyhogy ők kiestek.
A legjobb jelölt Bernie Sanders lenne, de sajnos nem Ő lesz az elnök, hanem Clinton. Bár ne lenne igazam, mindannyiunknak jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!