Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyre több ismerősöm attól...

Egyre több ismerősöm attól retteg, hogy az ukrán-orosz konfliktus miatt világháború lesz. Mivel ha Ukrajnát felvennék a EZ-ba, A többi állam akkor is megvédené. Véleményetek?

Figyelt kérdés
Szerintem ez marhaság, ha még fel is vennék Ukrajnát az Eu-ba (amire kicsi esélyt látok.), Az hogy fölvesznek valakit az Eu-ba nem egyenlő azzal szerintem, hogy katonailag mindenképp támogatni kellene.
2022. márc. 1. 19:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

ma 20:40

Köszi, így már tiszta.:) Csak akkor azt nem értem, hogy mi ez a nagy rettegés a harmadik világháborútól?hogy ha egyértelmű hogy az ukránok ezt a háborút javarészt maguknak köszönhetik? De gondolom megint a media..

2022. márc. 1. 20:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Ennél kicsit szofisztikáltabb nagyobb erők érdekei miatt, de jópáréve rugdosták a pofonfát, mindazonáltal nem értek egyet azzal hogy akkor le kell gyalulni az egész országot, bár eleinte relatíve finomak voltak az oroszok, kábé még indexelt is a kereszteződésben a harckocsi. Csakhát amikor a lakosságot felfegyverzik, akkor onnantól lesz lakossági áldozat is.
2022. márc. 1. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Bízzunk abban hogy Isten nem engedi meg
2022. márc. 1. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Mit nem engedek meg?
2022. márc. 1. 21:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem viccből írtam
2022. márc. 1. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Jó én bevallom Romániai vagyok de ha komolyra fordulna a dolog élet és halál a tét viccen kívül mondom tényleg őszintén akár tetszik akár nem eszem ágában sincs harcolni az Országomért telibe leszarom veszen el ha ez a sorsa nem érdekel de inkább menekülök minthogy meghaljak a háborúban elmebeteg vezetők hisztériája miatt.
2022. márc. 2. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!