Szerintetek mi lesz Ukrajna sorsa? 🇺🇦
Számunkra a legkedvezőbb nyilván a demilitarizált övezet lenne. Hogy ez Ukrajna kettészakadásával (három részre szakadásával?) járna, ez lényegtelen, és egyébként szerintem nekik is mindegy. A magyarellenesség nem az ukrán nép sajátja, hanem a politikusaik gerjesztik. Az ukránok lazán belemennének ha Kártpátalja NATO taggá válna, ha ezzel elkerülhetik a biztos halált.
Sajnos a politikusaik ezt nem fogják engedni, több okból is, ezért a legvalószínűbb kimenetel: atomháború és az emberiség kihalása.
#4: csak kicsi esélyét látni annak.
Ahhoz vissza kéne kergetnie az orosz medvét.
#5: Ukránokban nincs ellenszenv irántunk.
Gondolom pl. nyelvtörvény miatt hoztad fel.
Egyszerűen annyi, hogy ne 5 nyelvre szakadjon.
Nálunk sincs külön roma nyelvű iskolák...
#7: nem vagyunk céljuk, itt nagyon szép orosz párti bábkormány épült...
Tökéletesek vagyunk neki így, hogy a kormányunk vezetője Putyin seggét nyalja.
Majd akkor jön, ha Áprilisba elveszti Viktor, és orosz "békefenntartókra" lesz szükség az országba.
2-es vagyok, úgy látszik sikerült félreértentek amit írtam, pedig külön odaírtam, hogy nem az ukrán nép magyarellenes, hanem a politikusaik gerjesztik. És még ők se valami ősi gyűlölet miatt hanem szimplán haszonszerzés céljából. Igen, a külföldön hősnek titulált Zelenskij is pont ilyen. Off-shore számlákon mossa a pénzt, aztán ha csökken a népszerűsége, elkezd magyarellenes dolgokat kántálni vagy épp az oroszoknak szólogat be.
Ez persze még messze nem igazolja Oroszország mint agresszor tetteit. Sőt... ők nagyobb bűnösök, mert ha szúrta a szemüket Zelenskij politikája, elintézhették volna pár KGB-s ügynökkel, helyette lemészárolnak egy népet.
Persze az igazi, "ultimate" cél az emberiség érdekében minden azaz MINDEN poltitikus, az egresszorok és a Zelenskij féle gyáva kutyáknak is lámpaoszlopon lenne a helyük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!