Vadászrepülőgépeket ad Ukrajnának az EU.Jó hír vagy sem?
Én világ életemben nem szimpatizáltam a Fidesszel, de mióta kitört ez a háború, azóta nagyon szimpatikusnak tűnnek és el kell ismernem, hogy kiválóan vezetik az országot.
Különösen Szijjártó Péterre gondolok, de Viktor is oroszlánrészt vállal.
A nyugat ezt most nagyon elszúrta sajnos. Itt már tényleg csak reménykedni lehet, hogy az oroszoknak nem fogja megérni folytatni a háborút, de attól tartok, hogy Putyin úgy fog gondolkodni, hogy ha vesztesen be is fejezi akkor őt eltűntetik a hatalomból, és a hatalom már annyira megbolondította, hogy nem fog hajlandó lenni elengedni amit eddig elért.
Itt mindkét oldal ludas most, úgyhogy imádkozzunk, hogy ne legyen senkinek az érdeke tovább szítani a feszültséget.
11
mielőtt kebledre öleled viktort, ne feledd, j. az elmúlt bő évtizedben oroszbarát és kínabarát politikát folytatott, mindig hozzájuk dörgölőzött, h. putinnak világuralmi szándékai vannak, lehet tudni évek óta.. és haverság ide vagy oda, az atomot akármikor ledobná viktor fejére is, hidd el... mert eu- és nato-tagok vagyunk, és aláírtuk, helyesen, a szankcionálásukról szóló egyezményt.
magyarán ellenségként képződik meg magyarhon putin beteg elméjében mostantól...
#13 várj még azzal a nato tagsággal....
#13 Senki nem öleli keblére, mindkét oldalt hibásnak gondolom.
Nem fogok rájuk szavazni attól, hogy most ezt kivételesen jól csinálták. Szimplán elismerem most Orbánék empátiáját ami a menekültek befogadásával és Ukrajna katonai beavatkozásának távolmaradásával fejeznek ki.
Ettől függetlenül nagyon sok mindent elszúrtak, de még így is emberek maradtak és ez a nagyon fontos most ebben a helyzetben.
Úristen, ekkora baromságokat rég olvastam.
Miért lenne 3. vh? Nem az m1-es önjelölt biztonságpolitikai "szakértőket" kellene nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!