Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ledobhatnak atomot Kijevre?...

Ledobhatnak atomot Kijevre? Nem az első eset lenne...

Figyelt kérdés

Érzed az analógiát?

1945 : háború van, minden megengedett. A japánok nagyon védekeznek. Hogy ne halljon meg sok katona dobunk atomot Hirosímára,Nadaszakira

2022 : háború van, minden megengedett. Az ukránok nagyon védekeznek. Hogy ne halljon meg sok katona dobunk atomot Kijevre

Én követem a tweeten a háború eseményeit. Az oroszok nagyon emberségesen bánnak a hadifogjokkal. Az ukránok meg verik őket. Egy ilyen háborúban amikor sokkal erősebb az egyik, nem lenne szabad ingerelni ilyen stinger bombákkal pl mert sokkal erősebb fegyverekt lőnek rájuk. Ez az én véleményem. Akinek más azt is megértem

2022. febr. 26. 21:49
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
14:45: remélem, jó erősen tart a plafon fölötted, azután, hogy ekkora hazugságot leírtál...
2022. ápr. 22. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!