Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ledobhatnak atomot Kijevre?...

Ledobhatnak atomot Kijevre? Nem az első eset lenne...

Figyelt kérdés

Érzed az analógiát?

1945 : háború van, minden megengedett. A japánok nagyon védekeznek. Hogy ne halljon meg sok katona dobunk atomot Hirosímára,Nadaszakira

2022 : háború van, minden megengedett. Az ukránok nagyon védekeznek. Hogy ne halljon meg sok katona dobunk atomot Kijevre

Én követem a tweeten a háború eseményeit. Az oroszok nagyon emberségesen bánnak a hadifogjokkal. Az ukránok meg verik őket. Egy ilyen háborúban amikor sokkal erősebb az egyik, nem lenne szabad ingerelni ilyen stinger bombákkal pl mert sokkal erősebb fegyverekt lőnek rájuk. Ez az én véleményem. Akinek más azt is megértem

2022. febr. 26. 21:49
1 2 3 4
 11/31 felkelhetetle ***** válasza:
68%

Kérdező az úgy megvan, hogy az orosz állam titkolja a saját polgárai előtt, hogy háború lenne Ukrajnában? Bárki, aki nyilvánosan háborúnak meri mondani, azt, ami Ukrajnában folyik, börtönbe viszik.

Ha a háború, nagyon sok áldozatott fog hozni, az Putyin hatalmának végét jelentené, Putyin nem hülye, bármilyen jó is lenne, ha hülye lenne, főleg ebben a helyzetben, de nem az...

2022. febr. 26. 23:02
 12/31 anonim ***** válasza:
63%

9@ van benne valami

[link]

[link]

2022. febr. 26. 23:03
 13/31 anonim ***** válasza:
81%

1945 és 2022 között meg volt vagy 60-70 háború, nem is kicsi, és nem használtak atomfegyvert.

Ennyi.

2022. febr. 26. 23:21
 14/31 anonim ***** válasza:
Nem fognak
2022. febr. 27. 00:57
 15/31 anonim ***** válasza:
37%
23:02: szerintem tévedsz. Putyin talán nem hülye, de nagy valószínűséggel megőrült. Minden erre utal.
2022. febr. 27. 08:53
 16/31 felkelhetetle ***** válasza:
77%
15 Ugyan mondj már ilyen kaliberű pozícióban ,,normális" embert. :D Nem az a lényeg, hogy megörült, hanem ha olyat tesz, ami túl sok ember érdekét sérti, netalántán családok ezrei hiába várják haza a katonfiúkat, azzal még Putyin sem fog tudni semmit sem kezdeni és megfogják puccsolni messze nem ö lenne az első.
2022. febr. 27. 11:05
 17/31 anonim ***** válasza:
65%
Nadaszaki, mi?... látom fel vagy vértezve tudással..
2022. márc. 1. 10:30
 18/31 anonim ***** válasza:
48%

Ezt a "háború van, minden megengedett" dolgot honnan veszed? mintha nem kismillió olyan nemzetközi egyezmény létezne, ahol szabályozzák a kombattáns felek cselekményeit...

Látom a virológus szakértők hirtelen biztonságpolitikai/nemzetközi jogi szakértőkké avanzsáltak át.

2022. márc. 1. 11:05
 19/31 felkelhetetle ***** válasza:
51%
18 Az egyezmények valóban léteznek, csak kár, hogy következetesen sz*arnak rá a felek.
2022. márc. 1. 11:22
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
19: aztán néha egy-egy látványosan rászaró Hágában találja magát a nemzetközi bíróságon, sajnos utólga, de akkor is
2022. márc. 1. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!