Ledobhatnak atomot Kijevre? Nem az első eset lenne...
Figyelt kérdés
Érzed az analógiát?
1945 : háború van, minden megengedett. A japánok nagyon védekeznek. Hogy ne halljon meg sok katona dobunk atomot Hirosímára,Nadaszakira
2022 : háború van, minden megengedett. Az ukránok nagyon védekeznek. Hogy ne halljon meg sok katona dobunk atomot Kijevre
Én követem a tweeten a háború eseményeit. Az oroszok nagyon emberségesen bánnak a hadifogjokkal. Az ukránok meg verik őket. Egy ilyen háborúban amikor sokkal erősebb az egyik, nem lenne szabad ingerelni ilyen stinger bombákkal pl mert sokkal erősebb fegyverekt lőnek rájuk. Ez az én véleményem. Akinek más azt is megértem
20 Az már nemfog megvigasztalni senkit sem, főleg azokat nem, akik veszteségeket szenvedtek.
2022. márc. 1. 13:44
22/31 anonim válasza:
Én úgy gondolom mára IGEN, Putyinnak valami nincs rendben a fejében. Idehaza egy atombomba ledobása után is védenék Putyint csak az orosz kisebbséget védte meg.
2022. márc. 1. 17:21
23/31 anonim válasza:
17:21: hát igen, a vadpajtik kommentszekciójában imádják, akár a megváltót. Elég szánalmas életük lehet, ha egy ilyen embert istenítenek.
2022. márc. 1. 19:41
24/31 anonim válasza:
Amerika reméljük nem akar atomot. Eddig csak ők dobtak még le. Biden világháborút akar. Abban van a nagy lóvé neki, meg tudna terjeszkedni. Az usa+izrael a legveszélyesebb páros, és ekkora izraeli kormánya még nem volt az usának.
2022. márc. 31. 09:08
25/31 A kérdező kommentje:
Most nagyon döcög az orosz offenzíva. megakadtak még a megerősített egységek is. Szerinted rárobbantja az ukránokra Putyin az atomot? Senki sem avatkozna be semmivel.
2022. ápr. 21. 18:12
26/31 anonim válasza:
18:43: hogy mered magad a magyar társadalommal azonosítani? Egyáltalán felfogod a mókusagyaddal, minek éljeneznél, te szerencsétlen?
Kérdező: előbb fognak Putlerre rárobbantani valamit. Majd senki nem avatkozna be egy ilyen után, azt képzeled?
2022. ápr. 21. 20:53
27/31 anonim válasza:
Nadasaki nevű japán településről én még nem hallottam. Nagasakiban viszont már jártam is.
2022. ápr. 22. 10:06
28/31 anonim válasza:
Kedves 27-es!
Ha cikizel mást az elgépelés miatt, akkor duplán ciki, ha rosszul írod le magyarul a város nevét. Helyesen: Nagaszaki.
2022. ápr. 22. 13:04
29/31 anonim válasza:
Nagyon remélem. Én Putin helyében azzal keztem volna. Kijevre atomot, aztán csak be kell vonulni és tarkónlődözni a túlélőket. Biztos nem áldoztak volna drága orosz életeket szaros ukránokért.
2022. ápr. 22. 14:43
30/31 anonim válasza:
"Az ukrán katonák neonáci szélsőségesek, az oroszok nem."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!