Lehet, hogy azért provokálta ki USA a háborút, mert csődben vannak & így akarják megoldani a válságukat?
30:
Talán tévedtem, nem vagy Fideszes vagy mihazánkos?
Egyébként ez nem érv volt, csak egy vélelmezés a megnyilatkozásaid alapján. Téves volt? Akkor mely pártokra szavaztál 2022-ben, hadd halljuk!
Terelsz.
Vagy szerinted akkora lehetetlen dolog az hogy vannak nem fideszes ember van aki békét szeretne? Együgyű dolog ehhez kötni dolgokat.
Ismerd el hogy baromságot mondtál, azért mert a fidesz a saját érdekére szabályt módosít, ezért a nato is ezt tenné???
Arról volt szó hogy háborúban álló és szomszédjával területi vitás ország nem lehet nato tag. Erre válaszolj, miért szegne szabályt egy korrupt országért.
32:
Ezek szerint nem tévedtem.
Egyébiránt tévesen használod a fogalmakat. Aki az ukrán honvédelem európai és NATO-támogatását ellenzi, az nem békét akar, hanem egy sikeres orosz háborút, orosz győzelemmel.
A többi felvetésedre a válaszok benne vannak a korábbi kommentjeimben, nem fogom ismételni magam.
Csőlátásod van. Te pedig nem ismered a fogalmakat.
Én arról beszéltem hogy nem felel meg a követelményeknek és feltételeknek hogy nato tag legyen. Ha például csatlakozni akarnál a nyugdíjas klubba pedig pl 30 éves vagy, nem ellenzem hogy tagja légy, csak nincsenek meg a feltételeid.
Ebben egyáltalán nincs ellenzés, ezek tények. De ha te mégis megtalálod mutass rá. Moralizálhatsz a buborékodban de a tények azok tények.
Legjobb az lett volna ha tárgyaltak volna sikerrel és nem lenne háború.
Aki meg erről beszél hogy háborúval kell megoldani a problémájukat annak nincs háborús tudata.
Mellékesen említem hogy tavaly volt egy cseh közvélemény kutatás és azok akik most annyira támogatják az ukrán honvédelem nato meg fegyveres támogatását, és ha támadás érné az országukat, inkább elmennének a szomszéd országba menekültként.
Azok meg akik béke pártiak, nagyobb részük nem akar frontra menni, de nem menekülne el és támogatná az országot valamilyen módon.
Gondolom te az első kategória lehetsz.
35:
Nem vagyok már 20 éves, de mióta az eszemet tudom, az amerikai demokraták és republikánusok évente eljátsszák ezt a balhét az adósságplafon kapcsán, aztán végül megemelik.
Az USA addig nem tud csődbe menni, amíg annyi dollárt bocsátanak ki, amennyit akarnak. Amíg a hígítás ellenére van kereslet a dollárra, ez a játék vég nélkül játszható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!