Lehet, hogy azért provokálta ki USA a háborút, mert csődben vannak & így akarják megoldani a válságukat?
2022. febr. 25. 14:22
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
70 szavazat
2/39 anonim válasza:
Ezek csak összeesküvéselméletek.
3/39 anonim válasza:
Azért mert van neki rossz mínőségű palagázuk, amit már pár éve szerettek volna behajózni az eu-ba, csak ugye volt az orosz gáz szerződés.
Na most ezt úgy néz ki,megoldódott.
4/39 anonim válasza:
Huh wazze' ennyire alacsony az orosz médiahack gépezet költségvetése, hogy csak egy raccsoló, hangsúlytalanul beszélő narrátor megfizetésére futotta? 😄
5/39 anonim válasza:
Az USA biztos szeret egyszerre Kínára és Oroszországra is fújni. Nyilván ennyire ők sem hülyék.
6/39 anonim válasza:
Ha csődben van, ez nem hozza ki.
7/39 anonim válasza:
Oroszország van csődben, nem az USA. :)
8/39 anonim válasza:
Az itteniek nagyrészét már becsapta a médiaszekta
9/39 anonim válasza:
3-as, ezt a palagáz dumát a marosvásárhelyi munkatársamtól hallottam, aki fideszes, meg ruszkiszimpatizáns. Akkor ez is ilyen ruszki kitaláció.
10/39 anonim válasza:
9-es vagyok, megnéztem a videót, hát ez nem öregedett jól, mintha a ruszkik támadtak volna először, és ők ölnének civileket. De mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!