Biden és a NATO helyében mi lenne a legokosabb döntés most?
Nyilván az elsődleges cél az, hogy elkerüljük a harmadik világháborút, de az sem feltétlen lenne megoldás, hogy szimplán hagyjuk az oroszokat azt csinálni amit akarnak. Sokan biztosak voltak abban még 2 hete is, hogy az oroszok sosem támadják meg az ukránokat, most meg szinte már a teljes országot elfoglalták. Putyin biztos, hogy nem fog megállni az ukránoknál, ha nem lesz érdemi válasz a nyugatiaktól... Lehet nem aktuális összehasonlítás, de a második világháború előtt ugyanígy volt, amikor a németek megtámadták a lengyeleket... Ott is haboztak a nyugati hatalmak, lehet ha előbb fellépnek máshogy alakult volna az egész helyzet.
Te hogyan döntenél Biden és a NATO helyében?
#29-nek:
Nézzük logikusan a dolgokat, ne pedig a fideszes "törvények" szerint. Álljunk már kicsit a sarkunkra!
Leülsz valakivel pókerezni, és sejted hogy csal a lapokkal. Első leosztásra kapsz, mondjuk 2 pikk 2-est. Bukta.
De te kérsz helyette másik lapot, és folytatod a partit AZZAL A PAKLIVAL?
Ha igen, szeretnék veled pókerezni! XD
31 - "Leülsz valakivel pókerezni, és sejted hogy csal a lapokkal. Első leosztásra kapsz, mondjuk 2 pikk 2-est. Bukta.
De te kérsz helyette másik lapot, és folytatod a partit AZZAL A PAKLIVAL?""
Egyébként te normális vagy? Mit számít, hogy én csalásnak tartom-e a választási eredményt? Azt hiszed, én döntök erről, vagy mi? Van egy erre jogosult bizottság, akik pont rá se szarnak arra, ha én bejelentenék egy csalást.
Túldramatizálod kérdező. Ez egy helyi értékű konfliktus, ha akarnának sem tudnának III. vh-t csinálni belőle. Putyinnak egyébként sem az a célja, hogy az összes Ukrán városon az orosz zászló lobogjon, hanem az, hogy Ukrajna ne kerüljön közelebb a nyugathoz, ennyi. Ukrajnánál tovább nem fog menni Putyin, abba beleroppanna Oroszország.
A NATO már beleavatkozott, hisz több NATO tagország is támogatja az Ukránokat fegyverekkel és eszközökkel, ...
34 - Részben egyetértek, azt leszámítva, hogy "ha akarnának sem tudnának III. vh-t csinálni belőle."
Éppenséggel ebből még véletlenül is kialakulhatna egy világháború, de az igaz, hogy ennek az esélye minimális.
"A NATO már beleavatkozott, hisz több NATO tagország is támogatja az Ukránokat fegyverekkel és eszközökkel, ..."
Igen, olyan nagy mértékű volt a beavatkozás, hogy Kijev polgármestere meg is kérdezte, hogy "legközelebb mit küldenek, párnákat?"
#37-nek:
Most komolyan kérdezlek, mert tényleg érdekel!
Miért gondolod hogy fideszes lennék? Mert nem te vagy az első, én pedig rohadtul DK PÁRTTAG vagyok! Kíváncsi vagyok, mi okozza a félreértést.
Ismét #37-nek:
Esetleg nem illek bele a DK-sokról alkotott sztereotípiádba?
Tuti nem DKs, a DK nyugatbarát, ez meg itt az oroszokat védi már 1 hete, és úszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!