Melyik lenne a legokosabb döntés?
Kérem szépen ne írjatok olyat hogy az AMD nem ér semmit mert az Intel a jobb, és csak annak van jövője. Tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, csak sajnos az anyagi helyzetem nagyon a sarokba szorít pc vásárlás terén. Szeretném minél okosabban befektetni ezt a pénzt amit nagy nehezen össze kapirgáltam a gépre.
AMD CONFIG
Monitor- 21.5 "AOC E2275SWJ
Alaplap- ASROCK 970M Pro3
CPU- AMD FX-6100
GPU- MSI GTX 660
RAM- Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series
HDD- WD Blue 1000GB 64MB cache
Táp- EVGA 500W
ház- Zalman T4
500 EURO
INTEL CONFIG
Monitor- 21.5 "AOC E2275SWJ
Alaplap- MSI B150M MORTAR
CPU- Intel Pentium G4500
GPU- MSI GTX 660 (használt)
RAM- Kingston 8 GB KIT DDR4 2133 MHz CL14 HyperX Fury Black Series
HDD- WD Blue 1000GB 64MB cache
Táp- EVGA 500W
ház- Zalman T4
510 EURO
Jelenleg ez lenne a Config amit kitudok fizetni. melyik lenne jobb hosszútávon fejlesztést figyelembe véve, és melyik erősebb a jelenlegi össze állításban? Szóval jó lenne ha fejleszteni is lehetne majd később, de az sem ártana ha most is azért lenne egy kis erő arra hogy pár játékot futassak. (CS GO, R6, GTA V?, ETS-2.)
Köszi szépen ment mindenkinek a zöld :D
egyébkén kicsit jobban az Intel fele húz a szívem, de ha nem lett volna ott a i3 6100 akkor az AMD-ssel is megelégedtem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!