Biden és a NATO helyében mi lenne a legokosabb döntés most?
Nyilván az elsődleges cél az, hogy elkerüljük a harmadik világháborút, de az sem feltétlen lenne megoldás, hogy szimplán hagyjuk az oroszokat azt csinálni amit akarnak. Sokan biztosak voltak abban még 2 hete is, hogy az oroszok sosem támadják meg az ukránokat, most meg szinte már a teljes országot elfoglalták. Putyin biztos, hogy nem fog megállni az ukránoknál, ha nem lesz érdemi válasz a nyugatiaktól... Lehet nem aktuális összehasonlítás, de a második világháború előtt ugyanígy volt, amikor a németek megtámadták a lengyeleket... Ott is haboztak a nyugati hatalmak, lehet ha előbb fellépnek máshogy alakult volna az egész helyzet.
Te hogyan döntenél Biden és a NATO helyében?
2-es!
A két eset nagyon nem hasonlítható össze.
Csakhogy őket megtámadták. Tudom tudom a komcsi média ezt neked nem mondta.
Intelligensebb? Sosem használnék ilyen jelzőt olyan emberre, aki a saját népével nem törődve inkább területek elfoglalásába kezd bele. Nyugat kemény szankciókat fog bevezetni az oroszok ellen. Nem Putyin fogja ezt megérezni, hanem az átlag orosz emberek... Ezek alapján még mindig intelligensnek tartod Putyint?
Ezt a sosem fog megtámadni Putyin dolgot pedig már rég felülírta a tegnap történtek + a történelem során is láttunk már ezekre ellenpéldákat. Putyin kiszámíthatatlan én már semmin sem lepődnék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!