Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz, amit mond a magyar...

Igaz, amit mond a magyar kutató, hogy a covid-ot egy U.S.A támaszponton hozták létre?

Figyelt kérdés

Egy közösségi médiafelületen, csoportban terjedt el ez a friss video. Nem mondom melyik csoportban, nehogy a hatalom lekapcsolja. Egykori magyar szabad európa rádió műsorvezető beszél benne. 11 órával ezelőtt rögzítették. Azt mondja, friss információi vannak.

dr.Drábik elmondja, hogy a Ford Retkrik U.S.A katonai támaszpontján fejlesztették ki és 2015-ben szabadalmaztatták a COVID vírust. Ez amikor nyílvánossá vált, akkor betiltották az amerikai törvények ezt az információt vagy szabadalmat ha jól értem. Onnan vitték Wuhanba egy USA hadgyakorlatban. Táuni Fácsi finanszírozta a kutatásokat azt mondja

15:50-nél mondja hogy tudományos módszerekkel is bizonyítható https://www.youtube.com/watch?v=giZ_63wB-oI

Igaz lehet? Miért nem szerepelt ez a médiában vajon? Mit tudni erről?

2021. dec. 31. 21:22
 71/98 gago77 ***** válasza:
Amúgy miért csak akkor csengett le mikor Putyin támadott?? Egy nappal előtte még tele volt a média a "halálos!" covid-19 vírussal. Ezt nevezed "lecsengett"-nek? Hogy is van ez???
jan. 9. 16:30
 72/98 anonim ***** válasza:

De nem akkor csengett le, nem érted?

Ennyire faék egyszerű vagy?

És nem, már előtte sem volt tele a média a vírussal. Szállingóztak hírek, de semmi érdekes nem volt már benne. Amikor meg kitört a háború naná, hogy minden média ráugrott.

jan. 9. 17:22
 73/98 gago77 ***** válasza:
Márpedig, ha a háború kitörése előtti napon még tele volt a hírek a covid 19-el és áldozataival - brühühü - akkor pont hogy akkor csengett le, mikor kitört a háború... Én még emlékszem! Szeded te a Cavintonodat rendesen? :D
jan. 9. 18:10
 74/98 anonim ***** válasza:

Nem volt már tele úgy, mint amikor tombolt a járvány.

De amúgy mit rugózol azon, hogy az összes média rárepült a háborús hírek közlésére a covid járvány helyett (amiről a megelőző években folyamatosan cikkeztek)?

jan. 9. 19:34
 75/98 gago77 ***** válasza:
Aha, szóval ez az érved. Hogy már nem volt annyira tele...
jan. 10. 07:03
 76/98 anonim ***** válasza:

Alap dolgokkal sem vagy tisztában.

Te azt írtad, hogy ahogy kitört a háború hipp-hopp eltűnt a járvány, ami nem igaz.

Nem te fogod meghatározni, hogy miről írjon a média.

Arról ír, amiről akár. Ami több pénzt hoz nekik. A kulcsszó amit korábban is leírtam neked, a nézettség, az olvasottság. Ez hozza nekik a pénzt.

Nem fognak a te kedvedért a már feledésben lévő járvánnyal kapcsolatos híreket lehozni, ha van annál fontosabb is.

Faék egyszerű vagy és ezt még reklámozod is...🤣🥴

jan. 10. 10:16
 77/98 gago77 ***** válasza:

Közel sem volt feledésben, már bocs. Kórházakban pl még mindig kötelező volt a maszkviselés, és még mindit buzdították az embereket hogy oltassák magukat...

Az, hogy képtelen vagy átlátni az egyszerű összefüggéseket (is), nem engem jellemez.

;)

jan. 10. 12:20
 78/98 anonim ***** válasza:

A te idióta logikád alapján a háború kitörésekor megszűnt a járvány meg a vírus és ennek a háború az oka, mert ezt írtad.

A háború kitöréséig sokat foglalkozott vele a média, de már csak tessék-lássék.

Kitört a háború, naná hogy ennek nagyságrendekkel nagyobb hírértéke volt akkor, mint a covid járványnak. Minden média azonnal dobta a járványos cikkeket és a háborúra figyelt.

Neked meg ebből az jött le, hogy akkor vége is lett a járványnak, mivel faék egyszerű vagy...🤣🤣

jan. 10. 17:19
 79/98 gago77 ***** válasza:

"A te idióta logikád alapján a háború kitörésekor megszűnt a járvány meg a vírus és ennek a háború az oka, mert ezt írtad."

Nem. Ezt Te írtad. Én pont azt mondtam, hogy már előtte sem volt a covid-nak híre-hamva sem, csak a média tartotta életben. A média indította, a média fújta fel és a média tartotta életben. De te ezt nem érted, hisz azt sem érted, milyen nagyszerű mérnöki találmány a faék! Legalább olyan fontos mérföldkő, mint a kerék. A kerék megvan, hogy miért nagyon hasznos, vagy magyarázzam el?

jan. 10. 21:19
 80/98 gago77 ***** válasza:
Egyébként csak most esik le nekem hogy te tényleg ennyire együgyű vagy. Még a szarkazmust sem érted! LOL!
jan. 10. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!