Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz, amit mond a magyar...

Igaz, amit mond a magyar kutató, hogy a covid-ot egy U.S.A támaszponton hozták létre?

Figyelt kérdés

Egy közösségi médiafelületen, csoportban terjedt el ez a friss video. Nem mondom melyik csoportban, nehogy a hatalom lekapcsolja. Egykori magyar szabad európa rádió műsorvezető beszél benne. 11 órával ezelőtt rögzítették. Azt mondja, friss információi vannak.

dr.Drábik elmondja, hogy a Ford Retkrik U.S.A katonai támaszpontján fejlesztették ki és 2015-ben szabadalmaztatták a COVID vírust. Ez amikor nyílvánossá vált, akkor betiltották az amerikai törvények ezt az információt vagy szabadalmat ha jól értem. Onnan vitték Wuhanba egy USA hadgyakorlatban. Táuni Fácsi finanszírozta a kutatásokat azt mondja

15:50-nél mondja hogy tudományos módszerekkel is bizonyítható https://www.youtube.com/watch?v=giZ_63wB-oI

Igaz lehet? Miért nem szerepelt ez a médiában vajon? Mit tudni erről?

2021. dec. 31. 21:22
 61/98 gago77 ***** válasza:

"Egyáltalán nem tűnt el."

De bizony eltűnt. A médiából legalábbis. Amúgy persze, hogy nem. De hirtelen már nem is volt olyan "veszélyes" hogy fontos legyen. Mert addig sem volt. A média nagyította fel. De a te nagyeszed ezt nem engedi hogy befogadd. ;)

"Amúgy meg meséld már el mik azok a "csuda dolgok", amik kiderültek!"

Mesélje el neked a hóhér. Ott van a net, olvasgass! Azért nem írok ide semmit, hogy az előző kifogásodhoz hasonló badarsággal próbáld elbagatellizálni. ;) Nem kell itt nekem semmit bizonyítani, mindenki tudja már mekkora átba..ás volt ez a covid-hiszti. Ezzel nem azt bizonygatom, hogy nincs, vagy hogy nem halt meg benne senki (már ez is, hogy ezt egyáltalán le kell írnom... oh... de tudom, hogy le kell írnom, mert ismerem a fajtád észjárását!)

"Ebben hol a konteó???"

Ott ba.szdmeg, hogy még négy pontot sem tudnál összekötni, hogy abból négyzet legyen. Neked magyarázzak??? Ugyan már.

jan. 7. 22:08
 62/98 anonim ***** válasza:

"De bizony eltűnt. A médiából legalábbis."

Persze, mivel egy háború fontosabb esemény mint egy már elmúlt világjárvány.

Mi ebben a fura neked? A média a nézettségre hajt, az embereket meg jobban érdekelte a frissen kirobbant háború, mint egy már lecsengett járvány.

De maga a vírus nem tánt el ahogy te gondolod.

"Mesélje el neked a hóhér. Ott van a net, olvasgass! "

Igen, minden egybitesagyú pont ezt szokta írni amikor arra kérik, hogy igazolja már valamivel az állításai.

Az ultimate érvük a "nézz utána". :D

Ez gyakorlatilag egy beismerés, hogy csak hazudoznak, de ezt fel sem fogják... :D

"Nem kell itt nekem semmit bizonyítani, mindenki tudja már mekkora átba..ás volt ez a covid-hiszti."

Igen, minden agyhalott így gondolkozik.

Kijelent és úgy gondolja, hogy nem kell "bizonyítania" semmit.

Az oltásellenesség meg a konteók csupa ilyen bizonyítatlan fasságra épülnek.

Ezért is vannak kiröhögve meg lenézve az ilyenek... :D

jan. 8. 19:33
 63/98 anonim ***** válasza:

"Palesztinában meg már olyan szinten nem számít az emberélet, hogy a gyerekek élete sem számít..."

Azt kérdeztem, hogy ebben mi a konteó, azaz az összeesküvés.

De elmenekültél a válaszadás elől.

Ez is remekül bizonyítja, hogy neked sem a szomszédod a hülye... :D

jan. 8. 19:35
 64/98 gago77 ***** válasza:

"egy háború fontosabb esemény mint egy már elmúlt világjárvány."

Akkor most elmúlt?? Előtte meg azt írtad, hogy nem múlt el. Mi lenne ha összeszednéd magad?! :D

"A média a nézettségre hajt, az embereket meg jobban érdekelte a frissen kirobbant háború"

Ez is csak félig igaz. A covid a kutyát nem érdekelte, míg nap mint nap nem tolta a média az emberek képébe, kitartóan súlykolva az állítólagos halálos eseteket, ahol az ablakon kiesett ember is "covidban halt", elég volt hozzá ha volt a vérében egy kis covid-19... Már elfelejtetted?

A médiával az a baj, hogy - már jó ideje - kilépett a szerepéből. Informálás helyett befolyásolás, érzékenyítés, narratívák emberekbe sulykolása. És legújabban (vagy már nem is annyira új!) a ruszofóbia mély megalapozása. Egy hányadék.

"Igen, minden egybitesagyú pont ezt szokta írni "

Nem. Az egybitesagyúak mindenre folyvást bizonyítékot kérnek, hogy lefikázhassák.

Az van, hogy nekem pont annyira kell bebizonyítani hogy a covid-hiszti egy átba..ás volt mint amennyire neked, hogy nem volt az. Leszarom, hogy mi a hivatalos narratíva. Az mindig az amit a BBC, CNN stb kiokád magából. Akkor most ettől az igaz lesz? Azok csak azt mondják, amit a tulajdonosaik megengednek nekik. Ezt a te fajtád nem képes felfogni, itt akad el mindig minden. :)

A Palesztinás dolgot azért írtam hogy szemléltessem milyen ellentmondások vannak a hivatalos narratívákban. Egyik nap még "minden élet számít" másik nap meg nyugodtan lehet népírtani... Mert "Izraelnek joga van megvédeni magát"... Erre megkérdezed, mi ebben a konteó? Ki írta hogy az konteó??? Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy gyakorolsz hozzá?

jan. 9. 11:29
 65/98 anonim ***** válasza:

A járvány annyira lecsengett, hogy nincs hírértéke.

A háborúnak meg van.

A média még arról ír, amit az embereket jobban érdekli. Tudod, a nézettség a lényeg.

Pont, hogy a normálisak kérnek bizonyítékot egy állításra. Az egybitesagyúak azok, akiknek soha semmire nem kell bizonyíték mert minden sz@rt megesznek ha az passzol az agybajukba...😆

jan. 9. 12:27
 66/98 gago77 ***** válasza:

"A járvány annyira lecsengett, hogy nincs hírértéke."

Én is ezt mondtam. Csak az a "fura", hogy pont akkor csengett le, mikor az oroszok megtámadták Ukrajnát... Még jó. Különben még mindig maszkozhatnánk egy egyébként már "lecsengett" járvány jóvoltából. Fura véletlen, nem? Sebaj, odabiggyesszük a másik százhuszonhat véletlen mellé... 😁

jan. 9. 12:32
 67/98 anonim ***** válasza:

Nem, nem akkor csengett le. Már jóval előtte.

Te olyan egyszerű vagy hogy azt hiszed, ha valamiről nem ír a média, akkor az nincs is?

jan. 9. 14:28
 68/98 gago77 ***** válasza:
Nem. Te mondtad, hogy már nincs. 62-es komment...
jan. 9. 16:02
 69/98 anonim ***** válasza:
Én azt írtam, hogy a média már nem nagyon foglalkozik a járvánnyal, mivel már lecsengett.
jan. 9. 16:24
 70/98 gago77 ***** válasza:
Akkor megmagyaráznád a 62-es kommentedet? :D
jan. 9. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!