Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz, amit mond a magyar...

Igaz, amit mond a magyar kutató, hogy a covid-ot egy U.S.A támaszponton hozták létre?

Figyelt kérdés

Egy közösségi médiafelületen, csoportban terjedt el ez a friss video. Nem mondom melyik csoportban, nehogy a hatalom lekapcsolja. Egykori magyar szabad európa rádió műsorvezető beszél benne. 11 órával ezelőtt rögzítették. Azt mondja, friss információi vannak.

dr.Drábik elmondja, hogy a Ford Retkrik U.S.A katonai támaszpontján fejlesztették ki és 2015-ben szabadalmaztatták a COVID vírust. Ez amikor nyílvánossá vált, akkor betiltották az amerikai törvények ezt az információt vagy szabadalmat ha jól értem. Onnan vitték Wuhanba egy USA hadgyakorlatban. Táuni Fácsi finanszírozta a kutatásokat azt mondja

15:50-nél mondja hogy tudományos módszerekkel is bizonyítható https://www.youtube.com/watch?v=giZ_63wB-oI

Igaz lehet? Miért nem szerepelt ez a médiában vajon? Mit tudni erről?

2021. dec. 31. 21:22
1 2 3 4 5 6
 31/55 MDaniel98 ***** válasza:
62%
Drábiknak én azt sem hinném el, amit kérdez.
2022. jan. 3. 08:57
 32/55 anonim ***** válasza:
54%

[tegnap 23:04]: "Mindenekelőtt meg kell említenem – és itt kezdődnek a hazugságok –, hogy január 30-án a WHO főigazgatójának utasítására kihirdették a globális egészségügyi vészhelyzetet. A közelmúltban megjelentek olyan kijelentések, hogy kihirdették a globális egészségügyi vészhelyzetet, valójában azonban január 30-án hirdették ki, de erről senki nem akar beszélni azon egyszerű oknál fogva, hogy akkor még csak 150 igazolt eset volt Kínán kívül. Más szóval, a világ 7,8 milliárdos népességéből 6,4 milliárd lakosról beszélünk (leszámítva Kína 1,4 milliárdos lakosságát), és ott, mintegy előre szaladva, kihirdetik a globális egészségügyi vészhelyzetet. 150 eset ezt nem indokolja, valójában mégis így történt. Ezt azonban nagyon erős gazdasági érdekek diktálták. Tehát hazugsággal indítunk.

MICHEL CHOSSUDOVSKY, “COVID-19 CORONAVIRUS: THE CRISIS,” 2020 Március 27"

- Mi ebben a hazugság? Még a wikipedia is leírja, hogy 2020. január 30-án hirdették ki a globális egészségügyi vészhelyzetet, 2020. március 11-én pedig a világjárványt. A WHO először azt látta, hogy a covid aggodalomra ad okot világszerte (nem tudom, ehhez miért nem elég 150 igazolt eset, ha addigra már látták, milyen gyorsan terjedt Kínában, és ott milyen sok embert kórházba juttatott, némelyeket meg is ölt), január 30-án ezért bejelentette, az egészségügyi vészhelyzetet. Itt az angol változat "Public Health Emergency of International Concern", és olyasmit jelent, hogy benne van a levegőben egy világszinten terjedő betegség lehetősége, ami összehangolt választ vár az országoktól. Ha Kínában feltűnik egy betegség, elterjed, Wuhan már egy hete lezárva (január 23-i a lezárás), és egy hét múlva azt látod, hogy 150 eset szerte a világban, akkor nem tudom, hogy miért nem helyes következtetés erre felhívni a nemzetközi közvélemény figyelmét. Hogy "Hé, emberek, ez már nemcsak Kína ügye!" Mellesleg igazuk lett, pillanatok alatt máshol is kórházba kerültek emberek, tömegével, március 11-én fel is minősítették világjárvánnyá a covidot. Michel Chossudovsky jól lebuktatta a nagy semmit.

"A média nem tájékoztatott arról, amit az amerikai titkosszolgálat egy 2005-ös jelentésében megjósolt „egy új, rendkívül fertőző, virulens emberi légúti betegség megjelenését, amelyre nincs megfelelő kezelés, és amely globális járványt okozhat." jelentés azt is tartalmazta, hogy a betegség Kínán vagy Délkelet-Ázsián belüli sűrűn lakott területről származik majd, „ahol az emberek érintkezésben vannak az állatállományokkal”. A világ lakosságának harmadát érintené az influenza szerű vírus. Az amerikai titkosszolgálat jelentése szerint a világjárvány 2020-ban fog bekövetkezni és a fertőzés megakadályozása érdekében szigorú kormányzati ellenőrzést fognak alkalmazni az állampolgárok mozgása felett, valamint a nemzetközi utazások szigorú ellenőrzés alá kerülnek majd."

- Erre az egyre kérek forrást. Ha ez eredetileg egy titkosszolgálati dokumentum volt, amit később nyilvánosságra hoztak, akkor elérhető a Kongresszus vagy a Fehér Ház honlapján. Ha ez csak egy Drábik által elképzelt titkosszolgálati dokumentum, ami csak az eltitkolt igazságok amiket mindenki tud pont hu, a láss a lényeg helye mögé pont hu, vagy hasonló konteóblogok hoztak le, akkor azt fogom mondani, hogy Drábik vagy egy másik holdkóros csak a kisujjából szopta ki.

2022. jan. 3. 09:08
 33/55 anonim ***** válasza:
#31 ehhez adj forrást, hogy mivel indokolod ezt, vagy ez csak egy ilyen indulattól fűtött állítás?
2022. jan. 3. 12:28
 34/55 anonim ***** válasza:
65%

1. mi a foglalkozásod?

2. ha tételesen próbálod cáfolni az állításokat, ez nem fog ilyen formában menni, a The Phantom Virus könyben több száz, de inkább több mint ezer forrás van, ha azt itt mind felsorolom, akkor nagyon hosszú lesz a vita vm más fórumot kellene erre találni, mert itt olvashatatlan lesz egy idő után. Ha érdekel a kérdés előbb olvasd el a könyvet, utána lenne értelme vitatkozni, mert a kérdéseidre mindig csak többet és többet kell bemásoljak a könyvből.

3. "- Mi ebben a hazugság? Még a wikipedia is leírja, hogy 2020. január 30-án hirdették ki a globális egészségügyi vészhelyzetet"

A hazugság az, hogy a vészhelyzetet nem az akkori szakmai ismeretek indokolhatták, hanem a WHO tulajdonosainak és támogatóinak érdekei (a WHO tulajdonosai között megtalálhatóak Rockefellerek, támogatói között meg megtaláljuk Bill Gateset).

A 150 Kínán kívüli igazolt eset nem indokol globális vészhelyzet bejelentését. Értem, hogy utólag visszanézve indokoltnak tűnhet, de januárban honnan is tudhattak róla, hogy mi várható márciusban vagy később? (ha a szimulációt figyelembe vesszük persze tudtak róla, de ezt próbálják rejtegetni)

Ha a WHO vezetésében lennél és látod, hogy Wuhant lezárják, de kínát még nem és van 150 eset kínán kívül, nem lenne logikus, ha vészhelyzetet jelentesz előbb országokra vagy esetleg érintett kontinensekre vonatkozóan teszed ezt? Még ezt sem tudhatták, hogy ez szezonális vagy terület függő betegség (pl ahol több a napsütéses órák száma ott alacsonyabb a terjedés), mégis úgy tettek mint akik ennek ismeretében vannak. Tulajdonképpen egy "ismeretlenre" mondták azt, hogy vészhelyzet? A figyelmeztetés indokolt lett volna, de az nem vészhelyzet, a kettő között elég nagy különbség van, itt vészhelyzetről van szó, nem csupán figyelmeztetésről. Annó a SARS-nál sem deklaráltak világ szintű vészhelyzetet.

Pontosan az előrelátásukkal van gond, hogy az igazolja azt, hogy rendelkeztek a "The Phantom Virus" c. könyv által is emlegetett main stream sajtó által is rejtegetett információkkal (és most ne Drábik mondásait értsük ez alatt).

A másik probléma az, hogy a main stream sajtóban és a közösségi oldalakon, ahogy a könyvből idéztem is egyből fake news lett a labori eredete a vírusnak így arról írni, beszélni nem engedtek, különben a közösségi média egyből ráteszi a "fake news" címszót ezzel egyúttal megvonja az azt megjelenítő sajtótól a reklámbeveételeit (lásd Philip J Corsi: "Deep State Legyőzése" c. könyvét), így érthető módon senki nem írt róla, pedig szükséges lett volna a tények feltárása az ügyben a sajtó részéről.

A vizsgálat, ha egyáltalán lehet annak nevezni, amit a sajtó állandóan elhint, amit végeznek a WHO égisze alatt történik, eleve igen furcsa, hiszen az ügyben a vádlottak pont a WHO tulajdonosai. Ki az aki saját maga ellen akarna információkat olyan gyűjteni, ami sajátmagát járatná le? Tehát egyértelmű a kimente: vagy nem találnak semmit vagy vm más megoldás kapcsán hintegetnek el információkat, hogy eltereljék a gyanút magukról.

4. Forrás amit kérdeztél: The New CIA Report. What will be the new face of the world in 2025? - Alexander Adler

2022. jan. 3. 12:58
 35/55 anonim ***** válasza:
91%

[ma 12:58]: "1. mi a foglalkozásod?"

- Kutató matematikus vagyok. (Nem tudom, mit számít ez. De igen, én valóban kutató vagyok, Drábikkal ellentétben.)

"A hazugság az, hogy a vészhelyzetet nem az akkori szakmai ismeretek indokolhatták, hanem a WHO tulajdonosainak és támogatóinak érdekei (a WHO tulajdonosai között megtalálhatóak Rockefellerek, támogatói között meg megtaláljuk Bill Gateset)."

- A WHO-nak nincs tulajdonosa. Ahogyan Szeged városának, Magyarországnak, az ENSZ-nek vagy az Európai Uniónak sincs tulajdonosa. Támogatók vannak, a fő támogatók az ENSZ tagországai.

"A 150 Kínán kívüli igazolt eset nem indokol globális vészhelyzet bejelentését. Értem, hogy utólag visszanézve indokoltnak tűnhet, de januárban honnan is tudhattak róla, hogy mi várható márciusban vagy később? (ha a szimulációt figyelembe vesszük persze tudtak róla, de ezt próbálják rejtegetni)"

- Azért 2020. január végén már éppen lehetett előre gondolkodni a közismert adatokból is. 2019 decemberének közepén néhány tucat wuhani eset volt, január végére Wuhan városát a politikai vezetők lezárták (pedig ha valaki visszaemlékszik, előtte kézzel-lábbal próbálták eltussolni a problémát, tehát biztosan volt rá nagyon is nyomós okuk, hogy zártak). Ha van 150 igazolt(!, a valóságban sokkal több, ld. alább) eset világszerte, az azt jelenti, hogy a vírust nem sikerült kordában tartani, és az elkezdett az egész világon hódítani (január 30-ára már Európában, Észak-Amerikában, Ázsiában, Ausztráliában is bizonyítottan megjelent a vírus). Azt is vedd figyelembe, hogy a vírus detektálása mindig utólag és csak részlegesen történik, tehát ha kimutatod 150 nem kínai embernél január 30-án, akkor a valóságban annál már sokkal többen vannak. Csak éppen a fertőzöttek egy része tünetmentes, őket a kutya se vizsgálta. 2020 januárjának a végén a WHO már a nyilvános adatokból is tudhatta, hogy itt ez világszerte elszabadult.

"Ha a WHO vezetésében lennél és látod, hogy Wuhant lezárják, de kínát még nem és van 150 eset kínán kívül, nem lenne logikus, ha vészhelyzetet jelentesz előbb országokra vagy esetleg érintett kontinensekre vonatkozóan teszed ezt? Még ezt sem tudhatták, hogy ez szezonális vagy terület függő betegség (pl ahol több a napsütéses órák száma ott alacsonyabb a terjedés), mégis úgy tettek mint akik ennek ismeretében vannak. Tulajdonképpen egy "ismeretlenre" mondták azt, hogy vészhelyzet? A figyelmeztetés indokolt lett volna, de az nem vészhelyzet, a kettő között elég nagy különbség van, itt vészhelyzetről van szó, nem csupán figyelmeztetésről. Annó a SARS-nál sem deklaráltak világ szintű vészhelyzetet."

- Egyrészt a vészhelyzet/figyelmeztetés csak szóhasználat, a WHO semmilyen intézkedést nem rendelt el, tanácsokat adott, maguk az országok dönthettek, hogy milyen javaslatokat fogadnak be (valahol egészen szigorúan reagáltak, máshol nem foglalkoztak vele különösebben).

Másrészt az epidemiológia egy tudomány, ki lehet tanulni. Te most azért gyanakszol, mert a WHO valamivel kapcsolatban kiadta a vészhelyzeti figyelmeztetést, amikor még alig látszott valami, aztán két hónap múlva tényleg nagy lett a baj. Hadd hozzak egy analógiát. Mondjuk betonozok itthon, de nem nagyon értek hozzá. Kőműves ismerős segít, és elmondja, hogy miután végeztünk, két hétig minden nap néhány óránként locsoljam meg hideg vízzel a betont, különben repedni fog. Ha nem hallgatok rá, és végül tényleg repedezik a beton, akkor a kőműves ismerőst a háttérhatalom futtatja? Nem. A valóság az, hogy a kőműves ismerős a saját szakmája okán a természeti jelenségek működéséből ért valamit, amivel képes előrejelzéseket tenni. Nem háttérhatalmi szálak, hanem tudás van mögötte. A WHO-nál komoly tudás van járványtanból (még így is tévedhetnek, ld. alább, ahogy a kőműves is hibázik olykor). Egyébként a SARS-nál is volt globális WHO figyelmeztetés.

De most akkor jól értem, a fő "bizonyíték" most az, hogy a WHO-nál milyen korán látták, hogy mennyire súlyos lehet a probléma? Amikor bő egy évtizede a H1N1-nél túlbecsülték a veszélyességet (végül sokkal enyhébb lett a dolog, mint amire számítottak), akkor meg az volt a "bizonyíték" a háttérhatalmi szálakra, hogy tévedtek. Ez így nevetséges. Ez a két érvelés együtt azt jelenti, hogy ha a WHO kinyitja a száját, hogy egy fertőzés komoly gondokat okozhat világszerte, akkor az mindenképpen a háttérhatalmi befolyást bizonyítja. Ha tévednek, akkor azért, ha igazuk lesz, akkor azért. Ez nevetséges, tényleg.

2022. jan. 3. 15:48
 36/55 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, hogyha igazak ezek az összeesküvéselméletek, és cél a világ lakosságának írtása, akkor miért nyomatják a vakcinákat? Akkor inkább azzal kéne etetni a népet, hogy nincs rá ellenszer és ellehetetlíteni a vakcinakutatásokat. Ez ne lenne nehéz a világ "urainak", nemde?

Vagy ha a profit a lényeg, akkor egy gyógyszer, amit naponta kell bevennem (ezt be lehet mesélni a pórnépnek a médián keresztül), több hasznot hoz, mint az olcsó oltás, amit évente 1-2 alkalommal kell beadni.

Bill Gates-nek mi érdeke ebben? Már volt a világ leggazdagabb embere, jelenleg feleségével alapítványt futtat, valószínűleg emberbaráti célokért. (Sose szerettem a Bilgéciző, Májkrofoshozó jelzőket, egyébként informatika a szakmám, ismerem a rendszereit.)

2022. jan. 3. 19:03
 37/55 anonim ***** válasza:
63%

Jogásznak én sem vagyok jogász, hanem mérnök.

- A WHO-nak nincs tulajdonosa. Ahogyan Szeged városának, Magyarországnak, az ENSZ-nek vagy az Európai Uniónak sincs tulajdonosa. Támogatók vannak, a fő támogatók az ENSZ tagországai.

A WHO szerintem egyáltalán nem hasonlítható egy városhoz, de nem vagyok jogász, nincs például hozzá tartozó földterület, ott lakó állampolgárok akik pl a demokratikus rendszer szerint szavazhatnának a város vezetéséről. Nincs adóbevétele. Helyette gyakorlatilag a korrupció melegágya: külső pénzemberektől, tagországok pénzeiből jut forrásokhoz. Nincs elszámolási kötelezettsége a földön élő állampolgárok felé: gyakorlatilag egy nemzethez tartozó bíróság felé sem. Így ha kap egy nagyobb összeget xy támogatótól kis túlzással a vezetője máris azt csinálhatja a legnagyobb titkolózások közepette, amit a támogató kér a nyilvánosságtól teljesen elrejtve.

"Azért 2020. január végén már éppen lehetett előre gondolkodni a közismert adatokból is. 2019 decemberének közepén néhány tucat wuhani eset volt, január végére Wuhan városát a politikai vezetők lezárták (pedig ha valaki visszaemlékszik, előtte kézzel-lábbal próbálták eltussolni a problémát, tehát biztosan volt rá nagyon is nyomós okuk, hogy zártak)."

Én nem találtam olyan adatokat amikből ilyen következtetéseket lehet levonni, hogy az indokol egy világméretű(!) vészhelyzet kihírdetését az akkori hivatalos ismeretek alapján! Azt megértem, hogy Wuhanra vagy Kínára vonatkozóan ezt megtették volna akkor, de szemmel látható módon világ méretűen hírdették ezt ki, ami azért nem következmények nélküli, ugyanis a lezárásokat stb az országok nem saját meguk találták ki.

"Te most azért gyanakszol, mert a WHO valamivel kapcsolatban kiadta a vészhelyzeti figyelmeztetést"

Egyrészt nem ezért gyanakszom, hanem a fő probléma az, amit a több száz vagy inkább ezer forrás amit felsorakoztat ami azt rajzolja ki, hogy itt bizony ez előre el volt tervezve, itt néhányat adtam csak meg.

"De most akkor jól értem, a fő "bizonyíték" most az, hogy a WHO-nál milyen korán látták, hogy mennyire súlyos lehet a probléma?"

Egyáltalán nem fő és perdöntő bizonyítékról van itt szó.

Egy ha úgy tetszik nyomozó tevékenységet folytató író könyvéről beszélünk, aki szépen levonja a következtetést a nyomozás végén, amit közzé tettem. A könyvet 2020 nyarán adták ki, tehát nem is mai és a legfrissebb információkat tartalmazza.

Perdöntő mint láthatod nagyon nem lehet ez a forrás, hiszen nincs kit beperelni. Egy WHO-t nem tudsz beperelni, nincs olyan ország, aminek a bírósága befogadná a keresetet ellenük (én legalábbis nem tudok ilyenről). Az USA-ban pedig mint olvashattad a vírusok funkcionális bővítésével foglalkozó kutatók annó mentességet kaptak a negatív jogkövetkezmények alol, így a tevékenységük legalizálva van.

Amit lehetett tenni a felelősök felkutatásában, Fauchiék számonkérése, amit azóta egyébként részben kihallgatások formájában már megkezdődött, de ott is igazából csupán az állami finanszírozás ami kérdés volt, hiszen a vírusok fejlesztése magánfinanszírozásból továbbra is megengedett.

Amit még lehet tudni, hogy a vírusok amikkel kisérleteztek véletlen egy "adat titkosítási támadás" áldozata lett 2019 szeptemberében: azaz a vírus genetikai szekvenciáját tároló adatbázist ismeretlen támadók titkosították, hogy lehetetlenné tegyék a vírus genetikai vizsgálatán alapuló nyomozást.

[link]

Visszaemlékezve 2001 szept 11-én is: a perdöntő bizonyítékokat: az aznapi rádió forgalmat megsemmisítették, valamint a termitet kereső áldozatok rokonait megelőzve eladták az épület összes acél szerkezeti elemét Kínának az egy megmaradt acéloszlop közelébe, amit a JFK-n őriztek senkit nem engedtek.

2022. jan. 3. 19:27
 38/55 anonim ***** válasza:
65%

#36 egy idézettel válaszolok a már emlegetett könyvből

"A huszonegyedik század második évtizedére több száz millió embert sikerült meggyőzniük arról, hogy a túlnépesedés az elsődleges oka nemcsak a világ természeti erőforrásai kimerülésének, ideértve a szárazföldet és vizet, hanem a klímaváltozásnak is. Arról is meggyőzték a közvéleményt, hogy a túlnépesedés a felelős azért az egyre növekvő félelemért, hogy a széndioxid-kibocsátás miatt megolvadnak a sarkköri jégsapkák, megemelkedik a tengerszint, éhen pusztulnak a jegesmedvék és a világot lakhatatlan sivataggá változtatja."

...

"2010-ben a kaliforniai Long Beach-en rendezett TED konferencián felszólaló Microsoft-alapító, Bill Gates azt mondta: „Először is vegyük a lakosságot. A világ lakossága 6,8 milliárd fő. Ez kb. 9 milliárd felé tartott. Most, ha igazán jó munkát végzünk az új vakcinákkal, egészségügyi intézményekkel, reproduktív egészségügyi szolgáltatásokkal, talán 10-15 százalékkal csökkenthetjük ezt.”1 A kartell másik tagja szerint a 15% csökkentés túlságosan kevés, minden tizenhat emberből tizenötöt a földön meg kell semmisíteni.2 Ted Turner média mogul 95%-os csökkentés mellett érvelt: az elfogadható „ideális” szint szerinte 225-300 millió ember lenne.

De vajon a kartell készít terveket a céljai eléréséhez?"

A források, még mielőtt valaki még rákérdezne:

Bill Gates, “Innovating to Zero,” TED2010 video transcript, filmed February 2010, 4:29, [link]

F. William Engdahl, “Bill Gates Talks about Vaccines to Reduce Population,” Voltaire Network, March 5, 2010, [link]

Ted Turner, in a 1996 interview with Audubon magazine, quoted in “Ted Turner Determines World Population Needs 95% Reduction,” Truth and Action, accessed March 27, 2020, [link]

2022. jan. 3. 23:07
 39/55 anonim ***** válasza:
68%

[tegnap 19:27]: Én nem kérdeztem a foglalkozásodat, a sajátomat is irrelevánsnak tartom. De ha már kiírtad, akkor: szóval nem tudod, hogyan terjednek a vírusok (milyen ütemben, hogyan fertőznek, stb.), mégis valamiért nagyon magabiztosan tudod, hogy ha Kína egy tartományában oltári nagy probléma van, de a világ Kínán kívüli részén még csak 150 diagnosztizált eset van, akkor nem vészhelyzetet kellene meghirdetni, hanem csak figyelmeztetést kiadni. Nem értesz hozzá, de tudod, hogy mit kéne. Ráadásul aki meg ért hozzá, és igaza lesz, az neked rögtön gyanús. Ha egy építész tervez egy házat, és az nem omlik össze, akkor ő is gyanús?

"Egy ha úgy tetszik nyomozó tevékenységet folytató író könyvéről beszélünk, aki szépen levonja a következtetést a nyomozás végén, amit közzé tettem."

- Nem, ez egy szenzációhajhász író. Összeszed ezt-azt, amiknek a fele talán igaz, a másik fele meg nem, aztán olyan következtetéseket von le, amivel minél több könyvet el lehet adni. Néhány kommenttel ezelőtt arról volt szó, hogy terroristák elleni biológiai fegyver. Már akkor leírtam többször, hogy ez egy baromság, a terroristák a társadalomban élnek. Biológiai fegyverrel menni ellenük olyan, mintha a virágoskertedből a gyomot fűnyíróval akarnád kiirtani. Aztán az új hepp, hogy a WHO honnan tudta előre. Erről is világosan leírtam, hogy ezek számolható dolgok, és aki ért hozzá, az tud is vele számolni.

"(...) a fő probléma az, amit a több száz vagy inkább ezer forrás amit felsorakoztat ami azt rajzolja ki, hogy itt bizony ez előre el volt tervezve, itt néhányat adtam csak meg."

- Gondolom azokat is hasonlóan kell komolyan venni, mint a terroristák ellen fejlesztett biológiai fegyvert és a "WHO honnan tudta?"-t.

Ja, kértem forrást arra a kongresszusi vagy Fehér Ház-i anyagra, amiben a titkosszolgálatok még 2010 előtt megmondják, hogy éppen 2020-ban, éppen Ázsiából, éppen egy állati eredetűnek tűnő vírus fog előpattanni. Gondolom, ez csak egy link a White House vagy a Congress valamelyik aloldalára. Szóval?

2022. jan. 4. 08:42
 40/55 anonim ***** válasza:
51%

A forrást már korábban megadtam (nem link, hanem könyv): Alexander Adler: The New CIA Report. What will be the new face of the world in 2025?

Akkor felteszem a kérdést:

" Nem, ez egy szenzációhajhász író. Összeszed ezt-azt, amiknek a fele talán igaz, a másik fele meg nem, aztán olyan következtetéseket von le, amivel minél több könyvet el lehet adni."

Ezek szerint az FBI szenzáció hajhászokat alkalmaz tanácsadónak és te olyan szuper szakértő vagy, hogy az FBI-nál sokkal jobban tudod kiket kellene alkalmazni.

2022. jan. 4. 14:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!