Mi ez a "mindenki belehal a covidba, aki nem oltott" trend nyugaton is?
Csakhogy nem ezt mondta. Azt mondta, hogy mindenki el fogja kapni. Aki elkapja vagy meggyógyul, vagy belehal. Logikus, senkinél nem tart örökké a fertőzés. Világosan le van írva a cikkben is.
Az a durva, hogy az értő olvasásnak ezt a fajta hiányát tényleg csak antivaxxereknél látni. Tényleg minden túlzás nélkül, ezzel a 8 általános nem lehetne elvégezni.
11) de miért mondta ezt? rengeteg féle betegség van,és semelyik másik esetében sem nyilvánult meg.
Innentől fogva egyértelmű hogy fenyegetés ill. ijesztgetés volt a szándéka.
Mert ha nem ez lett volna akkor ilyen blőd dolgot sosem nyilatkozott volna.ezzel te is egyetértesz ahogy látom, mert a te olvasatodban sincs semmi értelme.
"11) de miért mondta ezt? rengeteg féle betegség van,és semelyik másik esetében sem nyilvánult meg."
Mert semelyik másik betegségre nem igaz, hogy belátható időn belül mindenki el fogja kapni. Ezért mondta. Hogy aki azért nem oltatja be magát, mert arra bazírozik, hogy majd ő úgyse kapja el, az felejtse ezt el.
Kérlek, kérlek nyugtassatok meg, hogy csak teszitek a hülyét. A trollokkal már megbarátkoztam, de kétségbe ejt a gondolat, hogy Magyarországon (is) olyan emberek szavaznak, akiknek meghaladja a képességeit egy 150 szavas cikk értelmezése.
Egy agresszív lény addig terjeszkedik, míg van élettere.
Millió évek óta így van.
Bár most azt olvastam, hogy Japánban tévútra jutott a covid evolúciója és magát nyírja ki.
"Bár most azt olvastam, hogy Japánban tévútra jutott a covid evolúciója és magát nyírja ki."
Japánban évezredes hagyomány a harakiri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!