Brie Larson és a Marvel Kapitány most mitől lettek hirtelen népszerűek és trendik, ha eddig mindenki utálta őket?
Itt írják hogy 1-2 napja hirtelen nagyon népszerű lett a Marvel Kapitány (állítólag a Wonder Woman új filmnek van hozzá valami köze mondjuk én ha meggebedek se találom az összefüggést), és hogy azóta a téma "trendingel" meg mindenki dicséri meg szereti a Marvel Kapitányt, sőt még Brie Larsont is a neten, akit eddig mindenki utált. Mi ez a nagy pálfordulás hirtelen? Van valami konkrét oka?
Mindenki nem utálta. Egy nagyon hangos kisebbség ontotta magából az utálatot, ahol csak tudta. Kikáltották a legrosszabb Marvel-filmnek, pedig hát szerintem a Vasember 2-3, meg a Thor 2 igencsak alulmúlták.
Biztos sokan nem szeretik, de hogy mindenki utálta? Dehogy. De aki elégedett, az nem hangoskodik.
Hogy most miért lett felkapott? A Wonder Woman 84 megjelenése miatt. Női szuperhősös film mind a kettő. Itt a kapcsolat. Marketing. Ha tetszett az új, nézd meg ezt a régebbit, amit lehet, hogy nem is láttál. (Nekem mondjuk a Wonder Woman se tetszett, de az már az én bajom.)
A kérdés és/vagy a cikk egy reklám. Nem lett trendibb, hacsak nem maga a cikk próbálja ezt elhitetni és így lesz trendi.
A comixologyn most minden képregényen 60%-os kedvezmények vannak, gondolom növelni akarják az eladásokat.
A Wonder Woman 1984 nem az igazi, de nem rossz. Ugyanaz a nő írta és rendezte a sztorit, női főszereplő van benne. Ha megnézel egy pár rection videót a Youtube-on, akkor azt fogod látni, hogy a csajok szerették, a fiúknak meg kevés volt. A csajok imádták benne a szerelmi szálat, meg azt, hogy jól kigúnyolják benne a férfiakat, de a pasik meg pont ezt nem érezték reálisnak, nekik több kaland kellett volna. Valamit elő kellett venni, hogy össze tudják hasonlítani. Nekem semmi bajom sincs Brie Larsonnal vagy a Marvel kapitánnyal. Hozta azt, amit vártam tőle. A WW84 is ilyen volt. Gal Gadot pedig csodaszép, nekem ez is elég volt. :D
Ezek után lehet majd elmélkedni azon, hogy a Star Wars új filmei közül az Acolyte lesz szintén ilyen és a Rouge Squadron is ugyanettől a csajtól kerül majd filmvászonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!