Csak én vettem észre, hogy mindenki leszól minden nevet?
Az ikreim 1hónaposak, Bence és Vivien.Sokan húzzák a szájukat,hogy nincs fantázák,túl kommersz nevek,minden 2.gyereket így hívnak.Meg túl gyerekesek felnőttnek.
Ismeretségi körben van ,Kimberli, és Gwendolin és Lorenzó.Ezeken meg szörnyülködnek, hogy úristen szegény gyerek,milyen szülő ad ilyen neveket?
Barátnőm 4évrs kislánya Erika.De ez meg öreges.(Szerintem nem).
Mondjuk engem nem érdekel más véleménye,ezeket kapták mert ezek tetszettek.Ha a Reményke és a Rikárdó tetszett volna azok lettek volna , ha a Gyula és a Teréz akkor azok,csak most komolyan!Mégis milyen nevet adjanak a szülők? Legyen mindenki Anna és Olivér?(Csak erre a két névre nem hallottam még negatívumot).
Fiam Bence, rajta kivul egy van a kornyeken, semmi ilyesmi, hogy tele van a kornyek veluk.
Sokkal inkabb David, Anna, Vanessza, Daniel stb, amibol rengeteg van.
Jaj hat az emberek imádnak belekötni mas életébe/döntésébe, főleg, ha gyereknevelésről van szó. Szerintem ez egyfajta önigazolás, vagy unatkoznak.
Olyan nevet ad mindenki, amilyet akar. Nem mondom, hogy mindegy, mert rohadtul ki lehet szúrni szegeny gyerekekkel... De itt erről szó nincs, igy aztan nem kell ezzel foglalkozni. Ha nem ebbe, akkor másba kötnek bele. Ez valami 21. Századi hobbi. Szerintem régen nem voltak ilyen parasztok az emberek egymással...
Igazad van, csak kifelejtetted, hogy az eredet miatt is leszólnak.
Ne legyen ősmagyar, zsidó, arab, stb...
Oké, vannak túlzások, Orália és tàrsai, de a legtöbb név megszokható, viselhető. Ismerek pl tök aranyos 3 éves Gézát, és jól áll neki a neve.
Teljesen jó nevek!
Ikreim Kálmán és Mihály :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!