Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok, hogy Ausztriában...

Mit szóltok, hogy Ausztriában az oltottakat is bezárták és hogy februártól kötelező az oltás?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 19. 13:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

Itt Magyarországon a választások miatt nem lesznek ilyen szigorítások. Viszont a választások után már elképzelhető.

2021. nov. 19. 15:04
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Kevesen vannak, akik a harmadik oltást megkapták, az első kettő jobbára már nem hat, így gyakorlatilag az oltottak is oltatlanok, mert sajnos nagyjából fél év alatt elmúlik a vakcina hatása.

A vírus viszont egyre durvább, gyorsabban fertőz, és egyre fiatalabbakat, továbbá nőtt a veszélyessége, több embert és jobban megbetegít, mint az eredeti verziója így sajnos azt kell mondani, hogy nem ott tartanak, (tartunk) ahol az elején, hanem most sokkal rosszabb a helyzet, mint először volt. Akik most belehalnak a járványba, azok az elsőt kibírták volna talán, ezért a szigor, meg mert egyre többen vannak, akik nem akarnak oltatni, vagy úgy gondolják, ráér - én is így voltam ezzel, próbáltam időpontot kérni a harmadik oltásra, de elég bajos volt, mire kinéztem a helyet, meg az időpontot, majd beírtam az adatokat, ledobott a weblapról, mert közben valaki lefoglalta az időmet, újra kellett kezdeni a procedúrát és harmadszorra meguntam. Most azonban a jövő héten simán el lehet majd menni az oltópontra, így felveszem a harmadik oltást is, bár lehet, hogy nem lenne rá szükségem, mert van egy olyan érzésem, hogy a nyáron elkaptam megint, egy fél napig folyt az orrom, de biztos, ami biztos, másnak is javaslom.

Ne ringassa magát abba a hitbe, hogy az első két oltás majd megvédi, sajnos úgy tűnik, hogy nem, egy idő múlva elmúlik, vagy nagyon gyengül a hatása a korábbi oltásoknak.

2021. nov. 19. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!