Miért jó Európának a rengeteg migráns befogadása?
Jó lenne, ha valaki, akinek szintén ez a véleménye, megindokolná, méghozzá logikus, meggyőző érvekkel, hogy ez valóban jó nekünk.
Mert azt gondolom, kellene tudni értelmes magyarázatot adni rá, ha már annyira pártolják a jelenséget!
Azt sem értem, ha annyira ezt akarják, akkor miért nem mennek oda értük vagy a kibocsátó országokba, vagy legalább az EU határára és utaztatják be őket normálisan, járművekkel a saját országaikba! (Természetesen, miután elkérték bemutatásra a személyazonosító okmányaikat, mert azzal még egy menekült is rendelkezik, a gazdasági bevándorlókról már nem is beszélve.)
Kész, én feladom, nem folytatok veled parttalan vitát. Nyilvánvaló, hogy szándékosan teszel úgy, mint aki nem is érti, miről beszélünk, mint aki nem is ebben a világban él. Csak te tudod, miért jó ez neked.
Esetleg az is lehet, hogy tényleg ennyire naiv vagy? :)
Mindenki válaszait köszönöm, okosabbak nem lettünk...
tegnap 20:58
Nem értem, mit nem értek :)
Sokadjára: Az volt a kérdésed, hogy miért jó európai államoknak befogadni a bevándorlókat. Én meg megírtam, hogy azért, mert gazdasági hasznot hajtanak.
Ebben mi a naivitás vagy melyik részét nem értem?
43
Ezzel annyi a probléma, hogy a többségük munkára alkalmatlan. Aki nem totál béna az internethez, az talál erről tanulmányokat, és nem túl optimista német miniszterek nyilatkozatait a munkára foghatóságuk kapcsán.
De még mindig él a kérdésem, hogy ide eltrappolnak 4-5 biztonságos országon keresztül. Akkor miért is Európa bírálgassa el őket? Most kérdezem kb harmadjára.
ma 16:22
Erre írj ki másik kérdést, ne térjünk el a témától :)
De te most megint kevered a menedékkérőket a bevándorlókkal. Nincs itt semmi probléma, ahogy sokadjára írom, a menekülteket nem érdekből fogadjuk, irreleváns, hogy alkalmas-e munkára (nem mellesleg nem is kapnak munkavállalási engedélyt egy ideig).
A bevándorlók viszont eleve csak úgy kapnak tartózkodási engedélyt, ha már van munka-(vagy hallgatói) viszonyuk, tehát ők biztosan alkalmasak.
45
Dehogy keverem. Papírok nélkül ezt nem lehet megállapítani, hogy ki milyen státuszra jogosult. Ezért vonyítanak a németek is, hogy sok "menedékkérő" átveri őket. És mivel szándékosan elcseszik az okmányaikat két menekülés között, továbbá a legelső biztonságos ország dolga lenne ezeket pótolni, ezért nagyon sajnáljuk, de nem tehetünk semmit az ilyen viselkedéssel szemben :)
47
Ne felejtsd el, hogy nem Európa dolga őket regisztrálni, hanem az első biztonságos országé. Igaz? :)
ma 18:22
Ez most megint nem tartozik ide, nem ez volt a kérdés. Az volt a kérdés, hogy miért jó európai államoknak befogadniuk menekülteket vagy bevándorlókat (ez most továbbra sem tisztázott, a kérdező hol az egyik csoportra hivatkozik, máskor a másikra).
49
De ide tartozik. Földrajzilag lehetetlen, hogy ahonnan "menekülnek" az határos egy EU-s országgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!