Miért jó Európának a rengeteg migráns befogadása?
Jó lenne, ha valaki, akinek szintén ez a véleménye, megindokolná, méghozzá logikus, meggyőző érvekkel, hogy ez valóban jó nekünk.
Mert azt gondolom, kellene tudni értelmes magyarázatot adni rá, ha már annyira pártolják a jelenséget!
Azt sem értem, ha annyira ezt akarják, akkor miért nem mennek oda értük vagy a kibocsátó országokba, vagy legalább az EU határára és utaztatják be őket normálisan, járművekkel a saját országaikba! (Természetesen, miután elkérték bemutatásra a személyazonosító okmányaikat, mert azzal még egy menekült is rendelkezik, a gazdasági bevándorlókról már nem is beszélve.)
Nem jó, mitől volna jó?
A német adófizetők biztosan nem lelkesednek, hogy közel egy magyarországnyi GDP-t perkálnak ezért.
Az Únió vezetői meg még vannak már véve, zsarolva, miegyéb.
Egyre többet ártanak Európának, azért is veszítünk tért kb minden területen.
ma 09:25
Tehát a menedékkérőkre gondolsz? Csak mert a kérdés szempontjából nem mindegy :)
Én kérdeztem, hogy te minek gondolod a határon tipródókat.
Egyébként nem menedékkérőknek látom őket. Ha én menekülnék valahonnan, biztosan nem hagynám hátra a családomat.
#14, 1-2 ezrelék a menedékkérő.
Ők nem drótvágóval, létrával jönnek, igazolványok nélkül.
Elve egy kamu, hogy kell az olcsó munkaerő. A többségük képzetlen, félig analfabéta...ez nem olcsó munkaerő, hanem sz*r. Ezekkel semmit nem lehet kezdeni, átképezni sem, mert az írás-olvasás sem megy nekik kielégítően, még a saját nyelvükön sem.
Ezek után adja magát, hogyha dolgozni nem jók, akkor mire jók?
ma 14:23
Menedékkérő, aki menedékkérelmet nyújt be. Ez alap, ebből tudunk kiindulni, különben mindenféle fszság szóba fog jönni, ami nem tartozik ide.
Tehát, kedves kérdező, a menekültek befogadása nem érdekből történik, nem "jó" vagy "rossz" alapon, hanem nemzetközi vállalása az ezt vállaló államoknak.
Remélem kellően logikus és meggyőző volt a válaszom :)
Nem volt az.
Különben sem az számít, papíron mi a helyzet, hanem az, hogy valójában mi van.
Erőszakosan viselkedő fiatal férfiak nem sajnálnivaló menekültek.
Vagy szerinted a menedékkérőknek nem kell szerényen viselkedniük? Kötelességeik nincsenek, csak jogaik?
Mi lenne, ha pl. egy hajléktalan addig rugdalná az ajtódat, amíg be nem töri, majd betelepedne hozzád, és elvárná, hogy biztosíts számára minden szükségeset a jóllétéhez? Hiszen VALÓBAN joga lenne fedélhez a feje fölé! Mégsem ez a módja, hogy hozzájusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!