Nyugat-Európában tényleg sok probléma van az arabokkal és a feketékkel?
igen
mondjuk a köpködést nem tudom, szemetelni mindenki szokott sajnos
amúgy azért jó páran dolgoznak is!
Komoly probléma. A francia nagyvárosok külterületein effektíve gettók vannak, ahova gázos este bemenni. Amikor voltak a nagy balhék a francia nagyvárosokban, azt is ők csinálták.
A másik gázos dolog meg az iszlám, egyre másra épülnek a mecsetek, és egyre több az egyre agresszívabb muszlim NY-Eu-ban. Komoly problémák voltak/vannak már ebből elsősorban Hollandiában, Angliában, de a skandinávoknál is.
Egy ismerősöm augusztusban jött haza Franciaországból, és ő azt mondta, hogy rengeteg probléma van az arabokkal. Gyújtogatnak, lopkodnak, és csodálkozott, hogy ez nicns benne a hírekben. Hát mondtam a magyarban meg aztán pláne nincs, mindegy.
Kezd nagyobb problémává válni mint nálunk a cigányok.
Voltam Franciaországban cserediák és frissen diplomázott néger tanárnővel találkoztam, aki angolt tanított, marokkói származású osztályelsővel, meg algériai kitűnő tanulóval. Egyébként az utóbbi kettő arab lány volt és nem mondtad meg róluk, hogy muszlimok, farmernadrág (igaz hosszú) és sima női felső (jó, nem úgy kivágva, hogy mindent láss...). Este az asztalnál derült ki, hogy muszlimok. Az étteremben egy idősebb néger férfi mosta fel a követ, csokoládé színű rendőr állt az út szélén, az iskolai szünetekben sem volt meglepő együtt látni, ahogy pl. két fehér, egy néger és egy arab srác együtt néznek valami telefonos videót és röhögnek. :D
A külvárosokban lehet, hogy baj van velük, ott nem jártam. Ez egy sima állami középiskola volt és az alapján, amit láttam merem állítani, hogy minden rendben van velük.
(Angliát csak turistaként láttam, néger, pakisztáni, arab emberek vezették a buszt, szolgáltak ki a boltban, szóval úgy tűnt nincs velük baj, de tény, hogy Angliát Franciaországgal ellentétben nem láttam "belülről".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!