Mennyire probléma ez?
A szüleim egymás melletti lakásban laknak, elváltak. Egymás melletti lakásban: azaz földszint 2 anyu, földszint 3 apu.
Mindkettőjük számára interneten elkészült a népszámlálási adatszolgáltatás, visszajelzés is megtörtént, hogy rendben.
Ugyanakkor ezt követően észrevettem, hogy a lökött népszámlálási megbízott kettő-kettő adatlapot dobott be mindkettőjüknek: kettő földszint 2 és kettő földszint 3 adatlapot.
Mielőtt elkészült volna az internetes adatszolgáltatás, nem vettem észre, hogy anyuét vettem magamhoz apu adatszolgáltatásakor (mivel kettő-kettő adatlapja volt mindkettőjüknek, vicces, nem?, pedig csak egyedül laknak a lakásukban külön-külön, tehát egymás szomszédai) a földszint 2 adatlap kódját és azonosítóját használtam fel apu adatszolgáltatásakor. Igaz, a neten kijavítottam: nem földszint kettő hanem földszint 3 a helyes adat.
Ennek ellenére nem lesz probléma ebből a kavarodásból?
Nézd meg a szüleid összesen négy adatlapját. Elvileg 2-2 adatlapon ugyanaz a kód, mégpedig a lakásé, amelyiknek az adata pontosan fel van tüntetve. Ha így van, a másodpéldányt nyugodtan kihajíthatod.
A kód szerinti lakáshoz, pontosan annak a személynek az adatait írd, aki ott lakik. ha így tettél, OK, ha nem, javítsd a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!