Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek van Globális...

Szerintetek van Globális felmelegedés ?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről a témáról, hogy van e vagy nincs e ? Ez tudom, hogy alapvetően nem politikai kérdés hanem tudomány de ezt az egész kérdéskört a politika befolyásolja tehát nyilván van hozzá köze, hogy a közvélemény , hogyan kapja meg és mit gondol róla. Trump pl alapból elutasította azt, hogy ilyen létezik. Valamint hazánkban is volt olyan politikus aki azt mondja , hogy nincs ilyen ez csak valami Sorosista szervezet elterelése. A másik véglet, hogy a Skandináv térségekben vannak olyanok akik ez miatt lettek depressziósak ,mert félnek ennek az egész folyamatnak a végétől. Ti mit gondoltok erről a dologról ?
2021. aug. 31. 14:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Ja szerintem van. De megoldás az nincsen. A fogyasztói társadalom itt a gond azt kéne kicserélni valamire.
2021. aug. 31. 14:24
 2/16 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem van, de nem érdekel. A szennyezés nagy részét pár ország főleg Kína, India és Délkelet-Ázsia szennyező ipara és szemetelese jelenti (ott nem foglalkoznak a hulladékkal, sokszor egyenesen a tengerbe/folyókba öntik). Mi itt büszélkedünk, hogy mennyivel csökkentjük a szennyezést, holott ez kB annyit jelent, hogy a szennyező iparágakat Indiába meg Bangladesbe toljuk.
2021. aug. 31. 14:39
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Már a kérdés is nevetséges kérdező! Szerinted ma mínusz tíz fok van Magyarországon? Nem! Tudod miért tudom, mert mérhető, az, hogy a Föld átlaghőmérséklete növekszik szintén mérhető, innentől kezdve értelmetlen, hogy "van-e?" -erről amúgy vita nincs is. Amit páran tagadnak -csak nem tudjuk miért, mikor rengeteg dolog alátámasztja- hogy ezt a felmelegedést az emberi tevékenység okozza, illetve milyen mértékben okozza.
2021. aug. 31. 14:57
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Én 85-ben születtem. Amikor gyerek voltam nyaranta 25-30 fok volt. Légkondi nélkül is simán elvoltunk. Telente meg állandóan lapátoltuk a havat. Kertes házunk volt, a kutya minden télen ugrándozott nagy hóban. Fehér karácsonyok voltak, szinte kivétel nélkül. Most meg.. a nyár fele 40 fokban telik, légkondi nélkül már kibírhatatlan. Télen meg alig esik hó, komplett évszak eltelik hóesés nélkül. Szóval a helyzet az, hogy már rég elkezdődött valami és szerintem ennél sokkal rosszabb lesz, mert nagyon messze vagyunk attól, hogy komolyan vegyük. Én emiatt azt is el tudom képzelni, hogy ez lesz az emberiség veszte.
2021. aug. 31. 15:27
 5/16 molnarmarcell21 ***** válasza:
67%

Ez nem szerintem kérdése :) Globális átlaghőmérsékletek:

1880-as évek: -0,3

1890-es évek: -0,3

1900-as évek: -0,3

1910-es évek: -0,3

1920-as évek: -0,2

1930-as évek: 0

1940-es évek: 0

1950-es évek: 0

1960-as évek: 0

1970-es évek: 0

1980-as évek: +0,2

1990-es évek: +0,3

2000-es évek: +0,5

2010-es évek: +0,8

2020-as évek eddig: +1

Ez bizony globális felmelegedés.

2021. aug. 31. 15:28
 6/16 anonim ***** válasza:
2! Messze nem az ipar az egyetlen szennyező ám, kapásból a villanyáram/hő termelés és a közlekedés együtt a világ üvegházgáz kibocsátásának 70%-áért felelős. A maradékot adja az ipar és a mezőgazdaság meg pár kisebb szektor de ez a négy a fő forrás. Tehát igenis rengeteget tehetünk mi is.
2021. aug. 31. 15:45
 7/16 anonim ***** válasza:
64%
Az nem kérdés h van e, kérdés az mi lesz pár év múlva mert sok jó nem az biztos
2021. aug. 31. 16:17
 8/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem a pokitikusoknak hiszek hanem a tudósoknak

[link]

[link]

2021. aug. 31. 16:20
 9/16 anonim ***** válasza:
18%
Nincs, de hiszti az van. Viszont a környezetvédelem akkor is fontos, a mikroműanyagok és hasonlók miatt kellene aggódni inkább.
2021. aug. 31. 16:21
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos 8-al kell egyet érteni.
2021. aug. 31. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!