Trump vajon osztja még azt a nézetét, ami minden tudományos kutatásnak ellentmond, hogy a globális felmelegedés csak egy kitaláció és szénre, kőolajra van szükség a megújuló energiaforrások helyett?
Trump sohasem mondta,hogy a globális felmelegedés kitaláció.
Ő azt mondta,vagy sugallta,hogy nem kellene magunkat agyon sanyargatni (fogyasztást,gazdaságot visszavetni),piacgazdaságot korlátozni, csak mert globális felmelegedés van.És ebben igaza is van.
Nem ezért bukott meg. Az átlag amcsi lesz.rja a környezetvédelmet (megy úgy általában a külföldön történteket is), az érdekli mennyit kereshet, van-e meló, mekkora az infláció, milyen az egészségügyi biztosítása, mekkora a bűnözés stb.
Protekcionista politika miatt fordult szembe a klímavédelemmel - pont azért tudta megtenni mert nem érdekli az átlag amcsit.
Inkább globális lehűlés van. Már kb. 7. hónapja november van. Gyerekkoromban húsvétkor rövidnadrágban mentünk locsolkodni, erre ma reggel kabátban meg kesztyűben mentem el reggel egy üveg piért. És mit mondanak a meteorológusok? Jön a hideg, meg a lehűlés, meg a hó...
Majd júliustól lesz megint 3-4 hónapig 45 fok, de aztán megint 10 hónap november. Akinek ez lehűlés, az vegyen ki egy pálcikás jégkrémet a hűtőből, és szopja le. Abszolút kergemarha az időjárás, de felmelegedésről semmiképpen nem lehet beszélni.
4
"Inkább globális lehűlés van."
Az nem tűnt fel, hogy már évek óta nincs rendes tél? Mikor gyerek voltam, mindig fehér volt a karácsony, most kb 8 évente egyszer. Gondolom ez is a globális lehűlés hibája.
Arról még nem hallottál, hogy a globális felmelegedésnek tulajdonítják, hogy gyakorlatilag már csak tavasz és ősz van. Teljesen megbolondult az időjárás.
"És ki mondja hogy az a normális, hogy "rendes" karácsony van?"
Mikor gyerek voltam a téli 3 hónapból legalább 2-ben hó borított mindent, idén 1-szer kellett havat lapátolnom mert gyakorlatilag már nincs hó, vagy ha esik pár nap alatt elolvad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!