Lehet volna jobb is az afgán kivonulás?
Átadják a ruszkiknak, kínaiaknak és ennyi volt a technológiai előny -.-
liberális logika 😂
#2 Pár black hawk szállítóhelikopter a legkomolyabb technika, amit ott hagytak, azon kívül kb csak humveek és kézi fegyverek. Nem Abrams tankok meg Apache helikopterek, vadászgépek. Komoly hadtechnikát nem hagytak ott.
Ami a kivonulást illeti, talán lehetett volna jobban megtámogatni a kormányerőket ott hagyott zsoldosokkal még egy ideig. Akkor talán nem menekül mindenki fejvesztve, és a hatalom átadása is hatalommegosztáson alapult volna.
Hát nézd inkább az a kérdés hogy ki kellett-e vonulniuk,időszerű volt-e.És ezt tálibszimptizánsként írom.Talán még mindig jobb lenne ha visszamennének, még nagyobb erőkkel.
Biden az amerikai történelem legnagyobb hibáját követte el ezzel a kivonulással amit külföldi hadszíntéren elkövettek az elmúlt száz évben.Pedig én kedveltem Bident,jó embernek tartom de most hülyét csinált magából,feladta az egész térséget mert ha jól tudom Kuwait a legközelebbi szárazföldi támaszpontjuk.De sebaj,majd betölti az űrt a baráti Kína és Oroszország.
"De sebaj,majd betölti az űrt a baráti Kína és Oroszország."
Vedd elő a térképet mert szerintem kicsit képzavarban vagy. Kína, Oroszország Afganisztán szomszédságában van, akinek ott semmi keresnivalója, az az USA. Csak ugyebár milyen jó lett volna még egy támaszpontot a ruszkik, sárgák seggébe tolni, persze jól telepakolni ellen rakétarendszerekkel, csapásmérő robotrepülőkkel az iráni atomrakétákra hivatkozva. Nem is véletlen, hogy minden nyugati képviseletnek pucolnia kell, míg a ruszki, kínai maradhat? Nekem az a sanda gyanúm, hogy mindketten tolták fegyverrel, munícióval a tálibokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!