Az USA miért nem egyeztetett az Afganisztáni kivonulásról?
nem volt titok
a CIA úgy becsülte több mint egy év mire a Talibanok átvennék a hatalmat
annyira gyorsan történt, gyanítható külföldi (pl kínai) segítség van mögötte
Egyeztettek. Kiképeztek és fizettek 300.000 katonát. Bunkereket építettek.
Igen, megpuccsolták a dolgot a helyi elit részéről.
A jóisten irgalmazzon mindenkinek.
Múlt héten, amikor az USA még szentül hitte, hogy a táliboknak még hónapokba kerül elfoglalni Kabult, Nógrádi már minden kétséget kizáróan kijelentette, hogy az afgán kormánynak napjai vannak hátra!
Az afgánok és a szírek is csak a magyar határt merik megtámadni, meg sírdogálni ha kapnak a fejükre. Otthon harcolni a hazájukért... na azt már nem
"annyira gyorsan történt, gyanítható külföldi (pl kínai) segítség van mögötte"
Tudod a titkosszolgálatoknak az a feladata, hogy ezt figyelje!
Nem a jobboldali politikusok végbélpartiára kéne figyelni, hanem arra ami a dolguk!
Nyilván neked van annyi pénzed és szabad szobád, hogy el tudsz szállásolni néhányat és büntetőjogi felelősséget is vállalsz azért amit ők itt majd tesznek. Mert ha igen, már hívhatod is őket.
Ha viszont nem akkor te egy nagyon álságos és képmutató ember vagy!
9-es mit is akarsz öklendezve nyeríteni ?
Másold már be nekem azt a mondatot, ahol azt írtam, hogy az afgánokat be kell fogadni Magyarországra? mert rohadtul kiváncsi vagyok hol is írtam ilyet a 15.02 perces hozzászólásomban, ha nem vagy képes bemásolni, ahol ezt állítottam, akkor az arcodat rohadt gyorsan tedd takarékra és is inkább csitulj el és ne béges hülyeséget vagy mond azt magadról, hogy full kretén vagy értőolvasásból. kösz pussz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!