Mi a véleményetek az USÁ-ról? Ha adódna lehetőség kivándorolnátok oda vagy nem? Miért?
Én mennék, nekem tetszik.
Az biztos, hogy partvidéki államba nem szívesen költöznék, inkább a préri, vagy a sziklás hegység vidékére esetleg Alaszkába.
Nekem a Wyoming-Idaho-Montana hármas a kedvenc térségem, kellemesen hideg van, nem lakják túl sokan, nincsenek jelen a partvidéki liberális agymenések, és gyönyörű a táj.
Nem mennék. Az usa-ban nagyon oda kell rá figyelni, hogy mit teszel.
Pl. alig találsz olyan élelmiszert, amiről biztos lehetsz benne, hogy megüti az európai mércét. A biztosításoknál/szerződéseknél mindig el kell olvasni a hivatkozott (még csak nem is apróbetűs) részeket, mert fizeted a havi 1000 dollár a pre-existing condition-re, aztán kiderül, hogy jah, amúgy a tied kivétel, mikor a biztosítónak kéne fizetnie.
Szerencsétlenkedhetsz azzal, hogy hitelkártyával fizetsz, majd időben tõrleszted, hiába van pénzed, csak azért, hogy a bankok is úgy gondolják, hogy van pénzed.
Saját ingatlanod csak a kisvárosokban lesz, de legalább fejenként egy hálószobád lesz + nappali + vendégszoba, mert az alatt nem hiszik el, hogy lehet élni.
Minden 16 fölötti személynek lesz autója és a havi 1000 dolláros tandíj nem fog drágának számítani.
Nekem valahogy nem hiányzik, túl macerásnak tűnik, ha jól akarod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!